ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο Μόργκαν

Leipzig's Dayot Upamecano, left, and Celtic's Lewis Morgan challenge for the ball during the Europa League group B soccer match between RB Leipzig and Celtic FC in Leipzig, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Dayot Upamecano, left, and Celtic's Lewis Morgan challenge for the ball during the Europa League group B soccer match between RB Leipzig and Celtic FC in Leipzig, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Οι αντιξοότητες με τους υπόλοιπους υποψήφιους από τη Μεγάλη Βρετανία, φέρνουν τον Λούις Μόργκαν στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Δεν έχει βγει από τη λίστα ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Μίκι Τζόνστον πήρε νέο νούμερο και αναμένεται να συνεχίσει στοCelticPark, ο Ρολάντο Άαρονς κοστίζει ακριβά για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και ο Καλούμ Ρόμπερτς δεν ενθουσιάζεται με τη μετακόμιση στην Αθήνα.

Αυτό φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Λούις Μόργκαν, αναφορικά με τους εξτρέμ που τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας στη Βρετανία. Ο δανεισμός του Μόργκαν στη Σάντερλαντ δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ενώ η Σέλτικ δεν τον υπολογίζει. Επομένως, ο 22χρονος επιθετικός αναγκάζεται να ψάξει τον επόμενο προορισμό του. Το κασέ του Σκωτσέζου εντάσσεται στα όρια που έχει θέσει ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε θετικά όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, πρέπει να αποσαφηνιστεί το καθεστώς που θα διέπει τη μεταγραφή του Μόργκαν. Εκ πρώτης όψεως, η Σέλτικ θα παραχωρήσει δανεικό τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ, όμως η πλευρά του παίκτη έχει ζητήσει μία μόνιμη λύση για το μέλλον του. Κάτι που σημαίνει πως ίσως η συζήτηση να επεκταθεί στην αποδέσμευση του Μόργκαν, με τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης για την πρωταθλήτρια Σκωτίας. Μία εξέλιξη που θα ήταν ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό.

Περαιτέρω, ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έχει βγει από τη λίστα των Νταμπίζα - Δώνη. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όμως δεν παύει να είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται προσαρμογή και έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από το "πράσινο" ρόστερ.

Από την άλλη, ο Φετφατζίδης δεν είναι εξτρέμ και η πιθανή έλευση του θα προκαλέσει αντιδράσεις λόγω του παρελθόντος του στον Ολυμπιακό.

Photo credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ