ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει νούμερο ο Τζόνστον

Παναθηναϊκός: Αλλάζει νούμερο ο Τζόνστον

Ο Νταμπίζας παρακολουθεί την υπόθεση του Μίκι Τζόνστον, όμως ο 20χρονος εξτρέμ δύσκολα θα παραχωρηθεί από τη Σέλτικ για την επόμενη σεζόν.

Ένδειξη παραμονής στο Celtic Park έστειλε ο Μίκι Τζόνστον μέσω του Instagram... Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ της Σέλτικ ανάρτησε ένα insta-story μέσω του οποίου αποκάλυψε ότι αλλάζει νούμερο στη φανέλα!

Ο Τζόνστον αφήνει το "73" που τον συνόδευσε στην χρονιά της καθιέρωσης και θα πάρει το "19". Στο insta-story ο Σκωτσέζος επιθετικός δημοσίευσε μία εμφάνιση της Σέλτικ με το "19" και με τη φράση " νέα σεζόν, νέος αριθμός".

Παναθηναϊκός: Αλλάζει νούμερο ο Τζόνστον

Επιπροσθέτως, τα σκωτσέζικα ΜΜΕ υποστηρίζουν το τελευταίο διήμερο ότι ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, προσανατολίζεται να εισηγηθεί υπέρ της παραμονής του Τζόνστον.

Εξαρχής, ήταν δύσκολο για τον Νίκο Νταμπίζα να πετύχει τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού. Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ είναι κεφάλαιο για τη Σέλτικ και δύσκολα θα έρθει στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, ο Νταμπίζας διατηρεί τις ελπίδες του μέχρι την οριστική απόφαση για τη διαχείριση του Τζόνστον. Οι άνθρωποι της Σέλτικ δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό και όλα είναι ανοιχτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ