ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες η προπόνηση, νικητές οι άσπροι στο διπλό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε μέρος για πρώτη φορά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού ενώ έπαιξε και στο διπλό σε μισό γήπεδο ως "μπαλαντέρ" με τους άσπρους να παίρνουν τη νίκη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες για πρώτη φορά από τη μέρα που εντάχθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς ενώ πήρε μέρος και στο δίτερμα, ως "μπαλαντέρ", δείχνοντας πως είναι έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς και πλέον να υπολογίζεται κανονικά.

Στη χθεσινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των εννιά και με τον "Βίγια" ως "μπαλαντέρ" έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι "άσπροι" με τους οποίους αγωνίστηκαν οι Κουρμπέλης, Καμπετσής, Περέα, Εμμανουηλίδης, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης και Τζαβίδας κέρδισαν τους "πράσινους" με τους οποίους έπαιξαν οι Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Αγιούμπ και Μακέντα. Ενώ από ένα οκτάλεπτο έπαιξαν στο τέρμα οι Διούδης, Ξενόπουλος.

Το τελικό 4-1 για τους άσπρους διαμορφώθηκε μετά από γκολ που πέτυχαν οι Κουρμπέλης, Καμπετσής, Περέα, και Εμμανουηλίδης.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Όπως και το πρωί έτσι και την Τετάρτη το απόγευμα ο Μπουζούκης έμεινε εκτός προγράμματος και έκανε αποφόρτιση ενώ την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης ενώ το ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ οι Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία.

ΑΠΟ ΤΟ PAO TV ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΚΟ

Το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο με αντίπαλο τη Μαρκό θα μεταδοθεί από το PAO TV μέσω της "Cosmote TV". Η ώρα έναρξης του είναι στις 6:30 το απόγευμα με τις τελικές λεπτομέρειες να ξεκαθαρίζουν στη διάρκεια της Πέμπτης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ψηλά την άμυνα θέλει ο Πογιάτος

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ