ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες στο φιλικό με ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τους Αΐτορ, Βιγιαφάνιες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ (5/9, 19:00) σε φιλική αναμέτρηση στην Καλλιθέα. Κάτω των 20 ετών και οι τρεις γκολκίπερ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (5/9, 19:00) στην Καλλιθέα με τον Ντάνι Πογιάτος να έχει πολλές απουσίες.

Το τριφύλλι δεν έχει μόνο τους διεθνείς που βρίσκονται εκτός, αλλά και προβλήματα τραυματισμών. Έτσι εκτός είναι οι Αΐτορ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος και Εμμανουηλίδης.

Για πρώτη φορά σε αποστολή ο γκολκίπερ της Κ19 των πρασίνων, Οικονομάκης, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι και οι τρεις γκολκίπερ (Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Οικονομάκης) είναι κάτω των 20 ετών!

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Οικονομάκης, Σάντσες, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα, Τζαβίδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ