ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουλιμπαλί, Οικονόμου η ενδεκάδα των πράσινων

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φάνης Μαυρομμάτης έμεινε εκτός ενδεκάδας του Παναθηναϊκού με τον Οικονόμου να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Βασικοί και οι Άλτμαν, Κουλιμπαλί.

Με τριάδα στην άμυνα αλλά με αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον Φάνη Μαυρομμάτη που έχει ενοχλήσεις στη μέση και τη θέση του στο αρχικό σχήμα την πήρε ο Οικονόμου. Από εκεί και πέρα επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Κουλιμπαλί ενώ στον πάγκο έμεινε ο Χατζηγιοβάνης με τον Άλτμαν να παίρνει τη θέση του.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδης - Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Ινσούα - Κουρμπέλη, Δώνη, Κάτσε - Άλτμαν, Μακέντα.

Ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι: Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Εκτός της τελικής 18άδας έμειναν οι: Μαυρομμάτης, Αρμενάκας, Παντελάκης και Βέργος.

Το τριφύλλι θα παίξει με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, στην τριάδα της άμυνας θα βρεθούν οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Οικονόμου με τους Γιόχανσον και Ινσούα να είναι οι δυο μπακ χαφ.

Στην τριάδα του κέντρου θα βρεθούν οι Δώνης, Κάτσε και Κουρμπέλης και το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Άλτμαν και Μακέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ