ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Αποστολάκη - Κότσαρη στην ενδεκάδα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με βασικό δεξιό μπακ τον Κώστα Αποστολοκάκη, που κάνει ντεμπούτο στη Super League, κατεβάζει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Απόλλωνα ο Δώνης, κάτω από τα γκολπόστ ο Κότσαρης, στο αρχικό σχήμα και ο Στάικος.

Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη Super League ο Κώστας Αποστολάκης, γιος του Στράτου. Είχε παίξει για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και τώρα θα κάνει ντεμπούτο σε επίπεδο πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για την 26η αγωνιστική της Super League (19.00).

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κότσαρης ο οποίος επανέρχεται στο αρχικό σχήμα των πράσινων μετά τον τραυματισμό τους.

Δεξιός μπακ θα είναι ο Αποστολάκης, στόπερ οι Κολοβέτσιος - Κουλιμπαλί και αριστερός μπακ ο Ινσούα. Η μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από τους Κουρμπέλη, Δώνη και Στάικο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Χατζηθεοδωρίδης (αριστερά), Καμπετσής (δεξιά) και Μακέντα (κορυφή).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ