ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η σεζόν με εξετάσεις

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να παιρνούν από εξετάσεις, μετρήσεις και εργομετρικά. Τι ισχύει με τους... "κομμένους".

Σε γκρουπ των πέντε-έξι ατόμων πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το πρωί και θα συνεχιστούν και την Τρίτη οι εξετάσεις των παικτών του Παναθηναϊκού και τα εργομετρικά τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και στον "Φιλοκτήτη" όπου έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι ιατρικές εξετάσεις ενώ την Τετάρτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Σε αυτό το διήμερο έχουν κληθεί να λάβουν μέρος οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Με άδεια απουσιάζει ο Γιόχανσον ο οποίος θα είναι την Τρίτη στην Ελλάδα ενώ την Τετάρτη επιστρέφουν οι Μακέντα και Καμπετσής με τον δεύτερο εξάλλου να έχει υποχρεώσεις με την Ελπίδων και να ολοκληρώνει την... περσινή χρονιά λίγες μέρες αργότερα απ' ότι οι συμπαίκτες του.

Ο Ινσούα που είναι και ο μοναδικός πράσινος που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει άδεια μέχρι την Πέμπτη και θα λείπει από την προπόνηση της Τετάρτης ενώ ως γνωστόν ο Κουρμπέλης λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Ανδρών έχει άδεια μέχρι την Δευτέρα (8/7).

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ... ΚΟΜΜΕΝΩΝ

Από εκεί και πέρα παρόντες στην πρώτη της Τετάρτης θα είναι και οι Άλτμαν, Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Οικονόμου, Μουνιέ, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Δημήτρουλας, Χαντζάρας οι οποίοι με βάση την ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ θα περάσουν εργομετρικά εν ευθέτω χρόνω. Όπως καταλαβαίνει κανείς στους ανωτέρω υπάρχουν αρκετοί παίκτες του τριφυλλιού που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν και άλλοι θα πάνε δανεικοί ενώ για άλλους γίνεται προσπάθεια να λύσουν τα συμβόλαια τους.

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

Ακόμη δικό τους πρόγραμμα ακολουθούν οι Σέχου και Ξενόπουλος οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν και ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμοι και θα μπουν σταδιακά στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει ενεργά έξι ακόμα επαγγελματικά συμβόλαια. Και συγκεκριμένα στο τριφύλλι ανήκουν οι Κουντουριώτης, Καλομοίρης, Σαντικάι, Μαυρουδής, Ηλιάδης και Καραγιάννης.

Ο πρώτος μετά από σχετική επικοινωνία με τους πράσινους έχει μερικές μέρες άδεια ακόμα καθώς είναι σε συζητήσεις με ομάδα από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Βαλμάς ο οποίος επίσης είχε συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2020 το έλυσε και είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ