ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλείνει άμεσα στόπερ ο Νταμπίζας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προβλέπει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και ένας εκ των Σένκεφελντ και Νούνιες, θα πάρει τη μία θέση.

Η παραμονή του Νίκου Νταμπίζα στην Αθήνα, ενώ η αποστολή αναχώρησε τη Δευτέρα (15/7) για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, σχετίζεται με τις μεταγραφικές εξελίξεις. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να κλείσει στόπερ και χαφ στη διάρκεια της εβδομάδας, αφού έχει προχωρήσει τις αναγκαίες διεργασίες.

Για το κέντρο της άμυνας, από το βράδυ της Κυριακής παίζουν τα ονόματα του 27χρονου Ολλανδού, Μπαρτ Σένκεφελντ και του 23χρονου Πορτογάλου, Ζοάο Νούνες. Πρόκειται για δύο στόπερ με σωματικά προσόντα και με χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ, αλλά τα βιογραφικά τους μαρτυρούν ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν τον ποιοτικό δείκτη των μετόπισθεν.

Ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, για να πλαισιώσουν τους Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη και Πούγγουρα. Τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα δεν συνεχίζουν στο νέο πρωτάθλημα (Κουλιμπαλί, Οικονόμου και Παντελάκης), άρα πρέπει να αναπληρωθούν ποσοτικά και ποιοτικά.

Ο Νταμπίζας έχει καταρχήν συμφωνίες με τους Σένκεφελντ και Νούνες. Ωστόσο, δύσκολα θα εντάξει και τους δύο στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Ο Νταμπίζας ψάχνει έναν ηγέτη για την αμυντική γραμμή και οι δύο προαναφερόμενοι δεν έχουν τις προδιαγραφές για να πάρουν το ρόλο.

Το πιθανότερο είναι ότι ένας εκ των Σένκεφελντ και Νούνες θα υπογράψει στις επόμενες μέρες, ώστε ο Δώνης να έχει επαρκή αριθμό στόπερ. Έπειτα, ο Νταμπίζας με μεγαλύτερη άνεση θα περιμένει τις ευκαιρίες του Αυγούστου, προκειμένου να εντοπίσει έναν κεντρικό αμυντικό της εμβέλειας του Τόνι Σούνιτς ή ο Μολά Βαγκέ. Παίκτες οι οποίοι θα έκαναν τη διαφορά, αλλά προς το παρόν είναι απρόσιτοι οικονομικά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ