ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η "Ζηνοβία" χάλασε το πρόγραμμα!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η κακοκαιρία που έχει πλήξει και την Αττική τα τελευταία 24ωρα, άλλαξε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και οι παίκτες έκαναν ασκήσεις μόνο στο γυμναστήριο.

Η "Ζηνοβία" έπληξε και την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Το χιονόνερο και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Δώνη να βγάλει έξω τους παίκτες για προπόνηση. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση από το πολύ νερό, αλλά ήταν και δύσκολο να γίνει προπόνηση με μπάλα με τόσο αέρα. Έτσι, η προπόνηση περιορίστηκε στο γυμναστήριο.

Πριν τους άλλους παίκτες (για παν ενδεχόμενο) έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Κολοβός και ο Βαγιαννίδης που είναι καλά, ενώ ο Δώνης και ο Κουρμπέλης δεν πήγαν ούτε σήμερα στο Κορωπί, αλλά είναι καλά, ξεπέρασαν την ίωση και αύριο αναμένεται το πρωί να κάνουν προπόνηση με τους συμπαίκτες τους.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος, που πάνε όλο και καλύτερα και αναμένεται μετά τις γιορτές να τεθούν στην διάθεση του Δώνη.

Στο μεταξύ θέμα συζήτησης σήμερα στο Κορωπί μεταξύ των παικτών και των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν η αποχή των διαιτητών και αν τελικά θα γίνει, η όχι το πρωτάθλημα την Κυριακή. Αύριο (31/12), η προπόνηση είναι πρωινή και είναι η τελευταία για το 2019, αφού την Τετάρτη (1/1) θα υπάρχει ρεπό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ