ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση έφερε συσπείρωση

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία νίκη, που με τον τρόπο, που ήρθε έφερε συσπείρωση στην ομάδα. Ο κόσμος είδε τον Δώνη και τους παίκτες να πηγαίνουν κόντρα σε όλα και μετά από καιρό φαίνεται, ότι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να δουν το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη με στόχο να χαρούν άλλη μία νίκη.

Φυσικά και για το επίπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι να πανηγυρίζει μία πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Ο κόσμος χάρηκε προχθές το γεγονός, ότι αυτή η πρόκριση ήρθε κόντρα σε Καλύβα και Παπαδόπουλo

Ο κόσμος, που ήταν στο ΟΑΚΑ στήριξε με τη φωνή του, όσο λίγες φορές φέτος και έσπρωξε την ομάδα στην πρόκριση. Αυτοί, που δεν ήταν στο γήπεδο το χάρηκαν και στα σχόλια που έκαναν όχι μόνο έδιναν συγχαρητήρια σε Δώνη και παίκτες, αλλά έλεγαν, ότι είναι άδικο να τους κατηγορούν κάποιοι στην διάρκεια της σεζόν, αυτούς που κάνουν τα πάντα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ

Χθες από το πρωί σας αναφέραμε στο Sport24.gr την ομιλία του Γιώργου Δώνη και στο ημίχρονο, αλλά και μετά το ματς, όπου αποθέωσε τους παίκτες, μία ομιλία, που επιβεβαιώθηκε και από το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ λίγες ώρες αργότερα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πολλοί παίκτες μετά το ματς έλεγαν στον Δώνη ότι "κόουτς με την ομιλία, που μας έκανες στο ημίχρονο και με την προσπάθεια να μας ηρεμήσεις , γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο. Εσύ ήσουν ο βασικός λόγος".

Είναι δεδομένο, ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι καλύτερα από ποτέ. Δώνης και παίκτες μέσα από δυσκολίες στην διάρκεια της χρονιάς έχουν ένα μεγάλο δέσιμο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο, όταν ακόμα και με ενοχλήσεις οι παίκτες δεν βγαίνουν από το παιχνίδι ,αλλά συνεχίζουν μέχρι το τέλος, για να βοηθήσουν.

ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΟΡΕΡΣ

Tα αποτελέσματα σε κάποια ματς δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, αλλά το θετικό είναι , ότι η ομάδα το 2020 παίζει καλά και αρχίζει και να σκοράρει με έξι γκολ στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς. Δηλαδή τους Ινσούα, Μακέντα(2), Δώνη(2), Σένκεφελντ.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ