ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομιλία Δώνη στα αποδυτήρια: "Περήφανος που είμαι προπονητής σας"

Ομιλία Δώνη στα αποδυτήρια: "Περήφανος που είμαι προπονητής σας"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα video με μία ομιλία του Γιώργου Δώνη από τα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ, με τον τεχνικό των "πράσινων" να δηλώνει υπερήφανος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Με την λήξη του αγώνα υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση από τον Γιώργο Δώνη που δάκρυσε, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν απαντήσεις μετά από καιρό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα video από τα αποδυτήρια της ομάδας, στο οποίο, ο τεχνικός των "πράσινων" Γιώργος Δώνης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους, ενώ δήλωσε πως είναι υπερήφανος που είναι προπονητής τους.

"Άλλο ένα ματς έχω κλάψει σαν προπονητής. Ήταν παιχνίδι για το Champions League. Συγχαρητήρια όχι απλά για την πρόκριση στους "8", αλλά γιατί ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Δεν υποτιμώ τους προπονητές, τους φροντιστές, το ιατρικό επιτελείο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί ενάμισι χρόνο παλεύουν πάρα πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά-σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη για αυτό που μας δώσατε σήμερα περισσότερο για εσάς. Θυμάστε και πέρυσι. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι προπονητής σας".

Δείτε το video:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ