ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι αγκαλιές και τα χάι-φάιβ του Δώνη και το "πάμε ρε" του Μπουζούκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε σε VIDEO στην παρακάμερα του Παναθηναϊκού το πώς έζησε ο Γιώργος Δώνης τη σπουδαία ανατροπή με τον ΠΑΣ καθώς και το πώς εμψύχωνε τους συμπαίκτες του από τον πάγκο ο Γιάννης Μπουζούκης.

Μπορεί να έχασε στον πρώτο αγώνα στους Ζωσιμάδες με 1-0- και να βρέθηκε να ηττάται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε -αν και πήρε τον ανηφορικό δρόμο- να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τη νίκη με 3-1 που τον έστειλε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Την Πέμπτη (16/1) ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε video διάρκειας 7 λεπτών και 16 δευτερόλεπτων από όσα αιχμαλώτισε η παρακάμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Γιώργο Δώνη να είναι το κεντρικό πρόσωπο καθώς έζησε με ένταση όλο το ματς όντας στο μεγαλύτερο διάστημα όρθιος για να δίνει οδηγίες.

Τα "μπράβο" του προπονητή των πρασίνων με το αποτέλεσμα στο 0-0, οι σφιγμένες γροθιές του μετά το 1-1 και το γκολ που φώναξε στο 2-1 ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του μέσα στο 90λεπτο, την ώρα που ο τραυματίας (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) Γιάννης Μπουζούκης εμψύχωνε τους συμπαίκτες του φωνάζοντας δυνατά "Πάμε Ρε" μετά το γκολ του Σένκεφελντ.

Στα highlights της παρακάμερας το "έληξε" που ακούστηκε από όλο τον πάγκο την ώρα που ο διαιτητής σφύριζε για τελευταία φορά στο παιχνίδι, καθώς επίσης οι αγκαλιές και τα μπράβο του Δώνη σε όλους τους παίκτες λίγο πριν μπουν στη φυσούνα αλλά και τα χάι-φάιβ μαζί τους στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Πρόκριση στους "8" κόντρα σε όλους και όλα
Δώνης: "Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επαγγελματική δουλειά"
Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα, η ανατροπή και η αποθέωση στα αποδυτήρια
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ