ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Περιφέρεια "διέγραψε" τη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Η Περιφέρεια "διέγραψε" τη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2019 επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη για το “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Μια φορά και έναν καιρό, το 2014 η Περιφέρεια Αττικής επί Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, δέσμευσε ένα κονδύλι 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση του “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Το ποσό προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με βάση το σχέδιο που είχε παρουσιαστεί στις 6 Μαΐου του 2016.

Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, η Ρένα Δούρου διαδέχτηκε τον Γιάννη Σγουρό και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της, διατήρησε το κονδύλι και το συμπεριλάμβανε στον προγραμματισμό κάθε οικονομικού έτους. Ωστόσο, οι εργασίες στο “Απόστολος Νικολαΐδης” δεν άρχισαν ποτέ, αφού στο ενδιάμεσο ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την αποστασιοποίηση του από τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πέρυσι, διότι φέτος συντελέστηκε μία αλλαγή... Τυπικά, το ποσό προβλέπεται στα εκτελεστέα έργα για το 2019 για το συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, ουσιαστικά η Περιφέρεια πιστώνει μόνο 1 εκατομμύριο ευρώ από τα 7 εκατομμύρια ευρώ, προφανώς επειδή εκτιμά ότι το πρόζεκτ της ανακαίνισης του “Απόστολος Νικολαΐδης” δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σύντομα. Αν υλοποιηθεί ποτέ.

Άλλωστε, ο φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και όχι η ΠΑΕ. Επί του παρόντος, η διοίκηση του ΑΟ δεν έχει καν ασχοληθεί με το ζήτημα και η Περιφέρεια Αττικής το γνωρίζει. Οπότε, αποφάσισε να διαθέσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ που εξοικονόμησε από το κονδύλι, σε άλλες κατευθύνσεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ