ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Ίντερ ενημέρωσε πως διαπραγματεύεται με Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Ίντερ έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και αρχίζει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 18χρονου δεξιού μπακ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το 24ο Ευαγγέλιο.

Πιο κοντά στην μετακίνησή του στην Ίντερ βρίσκεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Η ιταλική ομάδα έστειλε έγγραφα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ενημέρωσε πως όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 18χρονο δεξιό μπακ, αλλά κι αρχίζει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στο 24ο Ευαγγέλιο είχατε διαβάσει την Τετάρτη όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης, τις επαφές της Ίντερ με τον Βιαγαννίδη, τις τηλεδιασκέψεις μεταξύ της οικογένειας του παίκτη και του αθλητικού διευθυντή των Ιταλών και την εξαιρετική άποψη του Αντόνιο Κόντε για τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού.

Από την στιγμή που ο νεαρός αμυντικός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, δεν ήταν υποχρεωμένοι οι "νερατζούρι" να ενημερώσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά το έκαναν προκειμένου να είναι σωστοί και τυπικοί. Όπως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Φραν Βέλεθ, όταν οι "πράσινοι" ενημέρωσαν την πλευρά του Άρη.

Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καρπωθεί 350-400 χιλιάες ευρώ ως τροφεία για τον παίκτη. Η μοναδική περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα, είναι να υπάρξει άμεσα ραντεβού ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο και την πλευρά του παίκτη και να προκύψει συμφωνία για ανανέωση. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη.

Ο Βαγιαννίδης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του "τριφυλλιού", μετρώντας τέσσερα γκολ σε 15 αγώνες με την Κ19 του συλλόγου, ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε δύο αγώνες με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πακέτο" 2 εκατ. ο Βαγιαννίδης στην Ιντερ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ