24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Πακέτο" 2 εκατ. ο Βαγιαννίδης στην Ιντερ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση Ιντερ/Βαγιαννίδη, την 20ήμερη διαπραγμάτευση, την τηλεδιάσκεψη με τον αθλητικό διευθυντή Ουσίλιο, το "μήνυμα" του Κόντε που θέλει τον παίκτη και ο "εξαφανισμένος" ΠΑΟ.

Απο την Ιταλία ξεκίνησε πριν απο 4 ημέρες για να έχουμε την κλασική... αναπαραγωγή στα ελληνικά ΜΜΕ, για Ιντερ και Γιώργο Βαγιαννίδη. Σε αυτό το διάστημα γράφτηκαν αρκετά ενώ υπήρξαν και κάποιες...κακεντρεχείς ερμηνείες. Είτε του στυλ πως πρόκειται για fake news, είτε πως αποτελεί κόλπο της πλευρας του παίκτη προκειμένου να... σύρει τον Παναθηναϊκό σε ένα τελικό ραντεβού ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το 24ο Ευαγγέλιο στην εποχή του Covd-19 έχει καθιερώσει πλέον, όπως θα διαπιστώνεται καθημερινά, να δίνει το follow up τέτοιων υποθέσεων, ανεξάρτητα που έχουν γραφτεί. Μετά απο έρευνα (κυρίως στην ιταλική πιάτσα) δυο ημερών για το ... "Ίντερ/Βαγιαννιδης" έχουμε το "καυτό" ρεπορτάζ.

1. Από τον Παναθηναίκό δεν έχει γίνει καμία νέα κίνηση προς την πλευρά Βαγιαννίδη. Κανένας δεν ξέρει τίποτα, όλα έχουν... παγώσει περιμένοντας το νέο μπατζετάρισμα του Αλαφούζου, κάτι που μάλλον καθυστερεί και την άφιξη του Τσάβι Ρόκα απο την Ισπανία. Επίσης, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ισχύει η προσφορά που τους έγινε προ καραντίνας...

2. Αυτή την στιγμή και κάθε μέρα που περνάει όλο και απομακρύνουν τον Βαγγιαννίδη απο την ανανέωση και την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε και ο 19χρονος super talent δεξιός μπακ προτιμάει πλέον σαφέστατα το εξωτερικό...

3. Η Ιντερ είναι όντως μια απο τις 6 ξένες ομάδες -που αποκάλυψε η στήλη - που έχει καταθέσει την προτασή της στην οικογένεια Βαγιαννίδη. Με την διαπραγμάτευση να συντηρείται περίπου 20 ημέρες και να έχει φτάσει... ένα βήμα και μερικές στιγμές πριν απο την υπογραφή προσυμφώνου!!

4. Μεταξύ των "νερατζούρι" και της οικογένειας Βαγιαννίδη έχουν γίνει και τηλεδιασκέψεις. Μάλιστα την Ιντερ εκπροσωπεί ο Πιέρo Ουσίλιο, αθλητικός διεθυντής της!

5. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα του Μιλάνο, ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε, έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του Γιώργου Βαγιαννίδη. Και όπως έχει μεταφερθεί στον 19χρονο Έλληνα μπακ χαφ ως μήνυμα του "νερατζούρο" κόουτς, θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της Ιντερ, θα παίξει σε φιλικά και εκεί θα τσεκαριστεί αν μείνει ή για να πάρει παιχνίδια θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα (στην Ιταλία, την Ολλανδία ή την Αυστρία). Σε συννενόηση πάντα με το παιδί...

6. To συνολικό πακέτο που θα κοστίσει ο Βαγιαννίδης στην Ίντερ εφόσον ολοκληρωθεί το deal θα προσεγγίσει τα 2 εκατ. ευρώ για 5 χρόνια. Σε αυτά και τα τροφεία που θα πληρωθούν στον Παναθηναϊκό και στην περίπτωση της Ιντερ ανέρχονται στις 410.000 ευρώ!!

7. Η διαπραγμάτευση Ιντερ με την πλευρά Βαγιαννίδη, κόντρα στους...άπιστους Θωμάδες, είναι πολύ προχωρημένη και έχει μπει σε λεπτομέρειες κι ... αστερίσκους ακόμη και για την... οδοντιατρική τoυ ασφάλεια...

8. Μετά την διαρροή της είδησης πως η Ίντερ είναι κοντά στον Βαγιαννίδη... επικοινώνησαν με την πλευρά Βαγιαννίδη ομάδες και πολλοί ατζέντηδες.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ