ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η επικοινωνία Νταμπίζα με Αμπέντ

Παναθηναϊκός: Η επικοινωνία Νταμπίζα με Αμπέντ

Οι "πράσινοι" δεν ενθουσιάζονται με τον Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ για τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μεχντί Αμπέντ είναι δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

Δύο μέσους με διαφορετικά χαρακτηριστικά προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Έναν σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ με όγκο και ύψος, ο οποίος θα δυναμώσει την ομάδα και έναν box to box με ικανότητα στη μεταφορά της μπάλας, ο οποίος θα συμβάλλει στη δημιουργία.

Ο Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί. Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή από τη Μπουρκίνα Φάσο, αφού έχουν συνεργαστεί στην Ομόνοια. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ έχει τρεξίματα, ενέργεια και προωθεί το παιχνίδι. Επιπλέον, έχει προσιτό κασέ αφού μένει ελεύθερος από την ισπανική Κόρντομπα στις 30 Ιουνίου.

Προφανώς, ο Μπλάτι Τουρέ είναι μία καλή λύση, αλλά όχι η καλύτερη δυνατή. Για αυτό ο Νταμπίζας τον έχει στη λίστα του, αλλά αναζητά έναν πιο ποιοτικό μέσο. Πάντως, ο Μπλάτι Τουρέ κλήθηκε για πρώτη φορά στη Μπουρκίνα Φάσο για το φιλικό με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό την Κυριακή 9 Ιουνίου στην Ισπανία.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΝΤ

Ένα από τα ποιοτικότερα "οχτάρια" που θα μπορούσε να βρει ο Νταμπίζας είναι ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός έχει αγωνιστεί δύο φορές στον Παναθηναϊκό και έχει αποδείξει την αξία του, ενώ δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής. Επιπλέον, ο Αμπέντ κυκλοφορεί διαθέσιμος στην αγορά, αφού το συμβόλαιο του με τη γαλλική Ντιζόν τελειώνει στις 30/6.

Προ ημερών, ο Νταμπίζας επικοινώνησε με τον Αμπέντ και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν. Εκ πρώτης όψεως, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός, αφού έχει υπέροχες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Με τα πράσινα ο Αμπέντ πανηγύρισε τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του, το Κύπελλο Ελλάδας του 2014 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή της Αλγερίας.

Ωστόσο, οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί... Ο Αμπέντ πήρε 300.000 ευρώ από τη Ντιζόν για κάθε έτος του συμβολαίου του και δεν μειώνει τις απαιτήσεις του για τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" έγραψε ότι ο Αμπέντ αναμένεται να συμφωνήσει με την Κρίσταλ Πάλας. Το δέλεαρ για την Premier League είναι μεγάλο, ενώ και το οικονομικό είναι υψηλότερο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ