ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για το ρεπό του Δώνη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του την Παρασκευή (1/2), παρότι μεσολαβούν λίγες μέρες για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αρκετοί απόρησαν με το ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή (1/2), διότι ανάμεσα στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό μεσολαβούν μόλις τέσσερις μέρες. Ειδικότερα επειδή ο Παναθηναϊκός έχει δύο μετακινήσεις, αφού ταξίδεψε στο Αγρίνιο και θα μεταβεί στη Λιβαδειά.

Ωστόσο, όλα έχουν την εξήγησή τους. Ο Δώνης θεωρεί ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας σχετίζεται με το ψυχολογικό κομμάτι. Η αγωνιστική κατάσταση των παικτών του δεν θα βελτιωθεί, ούτε θα χειροτερέψει με μία προπόνηση που εξ' ορισμού θα πραγματοποιούταν σε χαμηλή ένταση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκρινε προτιμότερο να αφήσει τους παίκτες του να χαλαρώσουν, να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να αποφορτιστούν. Οι "πράσινοι" αισθάνονται πιο άνετα μετά το "διπλό" της Τετάρτης, όμως ακόμα νιώθουν το βάρος από τα αρνητικά αποτελέσματα και χρειάζονται μεγαλύτερη ηρεμία.

Ο Δώνης προέτρεψε τους παίκτες του να χαλαρώσουν και να περάσουν τη μέρα τους με ευχάριστες δραστηριότητες, που θα τους βελτιώσουν τη ψυχολογία. Ο στόχος του "τραίνου" είναι να τους έχει όλους ανεβασμένους στο ματς με τον Λεβαδειακό, ώστε ο Παναθηναϊκός να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο "διπλό" και να δημιουργήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ