ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η δύσκολη περίπτωση του Μπόρχα Βάγε

Παναθηναϊκός: Η δύσκολη περίπτωση του Μπόρχα Βάγε

Η περίπτωση του 27χρονου Ισπανού εξτρέμ, Μπόρχα Βάγε, προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στον Παναθηναϊκό, εξετάζεται από τον Τσάβι Ρόκα, αλλά παρουσιάζει δυσκολίες λόγω του υψηλού κασέ. (VIDEO)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν επιστρέψει σε γκρουπ στις προπονήσεις και μαζί με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιστρέφει σταδιακά και η μεταγραφική δραστηριότητα στο τριφύλλι.

Πολλοί είναι οι παίκτες που προτείνονται στον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και ο Μπόρχα Βάγε. Άλλωστε ο 27χρονος Ισπανός αγωνίζεται σε μια θέση που θα ενισχυθούν οι πράσινοι κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο (όποτε ανοίξει με δεδομένο τη μετάθεση του τέλους της σεζόν λόγω κορονοϊού).

Ο Μπόρχα Βάγε μένει ελεύθερος από την Ντεπορτίβο - το συμβόλαιό εκπνέει στο τέλος της σεζόν - ομάδα στην οποία υπήρξε συμπαίκτης με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο το πρώτο μισό της σεζόν (το δεύτερο ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός μετακόμισε ως δανεικός στην Μπόχουμ).

Ο Τσάβι Ρόκα γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του και μάλιστα τον έχει σε εκτίμηση. Άλλωστε ο Μπόρχα Βάγε έχει περάσει από αρκετές ισπανικές ομάδες της Segunda (Πονφεραντίνα, Οβιέδο, Έλτσε, Ντεπορτίβο).

Ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες. Κι αυτό γιατί το κασέ του είναι υψηλό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού καθώς τα συμβόλαιο ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι τσιμπημένα για τα ελληνικά (και κυρίως για τα "πράσινα") δεδομένα.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 ματς της Segunda, στα 11 εξ αυτών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα. Έπαιξε και σε ένα ματς στο Copa del Rey στον αποκλεισμό από τη Σαλαμάνκα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ