ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά δυο αλλαγές μετά το 88' ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στα 24 παιχνίδια, που έχει δώσει έως τώρα στη Super League ο Παναθηναϊκός ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε δυο αλλαγές στα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης.

Κάτι που παρατήρησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ή όσοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση ήταν πως ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε τις δυο από τις τρεις αλλαγές του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο 49χρονος τεχνικός παρά το γεγονός ότι είχε σηκώσει από την αρχή του δευτέρου μέρους τους ποδοσφαιριστές του για ζέσταμα, πλην του Καμπετσή που τον έριξε στο ματς στο 66, περίμενε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για να κάνει τις δυο κινήσεις που του απέμεναν.

Την πρώτη στο 89' με τον Χατζηθεοδωρίδη αντί του Δώνη και την δεύτερη στο 91' με τον Εμμανουηλίδη αντί του Μακέντα και ενώ ο Γερμανός διαιτητής είχε δώσει 4 λεπτά καθυστερήσεων.

Ίσως ο Δώνης ήταν ικανοποιημένος απ' όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του ή είχε αποφασίσει μετά από κάποια χρονική στιγμή και με παιχνίδι στο 0-0 πως δεν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο για να μην γνωρίσει την ήττα το "τριφύλλι".

Ρίχνοντας όμως κανείς μια ματιά στα προηγούμενα 23 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη φετινή Super League θα διαπιστώσει πως αυτό συνέβη για πρώτη φορά και πως ποτέ άλλοτε ο Δώνης δεν περίμενε τόσο για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του.

Συνήθως ο 49χρονος προπονητής την δεύτερη αλλαγή την πραγματοποιεί στο δεκάλεπτο ανάμεσα στο 70' και το 80' ενώ στα 23 προηγούμενα παιχνίδια πριν απ' αυτό με την ΑΕΚ μόνο πέντε φορές είχε κάνει την τρίτη αλλαγή μετά τη συμπλήρωση 85 λεπτών αγώνα. Την τρίτη, όχι όμως και τις δυο που απέμεναν, καθώς συνήθιζε να δίνει επιπλέον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ