ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-0

Παναθηναϊκός - Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-0
INTIME SPORTS

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με σκόρερ τον Τοτσέ. Επιστρέφουν την Πέμπτη οι "πράσινοι".

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή εικόνα και, όπως και με την Ελ Γιαΐς, επικράτησε με 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία φέτος εξασφάλισε την άνοδό της στην Bundesliga.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πραγματοποίησε μόλις δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, βάζοντας τον Καρνέζη (αντί του Κοτσόλη) κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο Τοτσέ στη θέση του Πετρόπουλου.

Η ελληνική ομάδα είχε την υπεροχή στο 1ο ημίχρονο, πιέζοντας την άμυνα των Γερμανών και δικαίως προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με τον Τοτσέ, σε μία φάση που ξεκίνησε από την ωραία προσπάθεια του Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος κινήθηκε ωραία από δεξιά και, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, σέντραρε παράλληλα την μπάλα, που έφτασε συστημένη στον Τοτσέ, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Μάλιστα, στο 37ο λεπτό θα μπορούσε να γίνει και το 2-0, με τον Ζέκα να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς της Φορτούνα, αλλά ο Γκίφερ πρόλαβε να εξουδετερώσει τη φάση, προτού τον ντριμπλάρει ο Πορτογάλος και βρεθεί μόνος του με την κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος, οι ρόλοι άλλαξαν, με τους Γερμανούς να κάνουν παιχνίδι και να επιδιώκουν την ισοφάριση. Ωστόσο, η αμυντική γραμμή του "τριφυλλιού" κρατήθηκε καλά, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο Φερέιρα δεν έκανε πολλές αλλαγές, διατηρώντας μέχρι το 80ό λεπτό τα 8/11 της αρχικής ενδεκάδας.

Γήπεδο: Μπισχόφσοφεν

Γκολ: 28' Τοτσέ

Κίτρινες κάρτες: Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (87' Ταμπάκης), Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46' Σεϊταρίδης), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα (81' Λαγός), Χουχούμης (64' Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (66' Πετρόπουλος)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Γκίφερ (46' Άλμερ), Λέφελς, Χουάναν, Λανγκένεκε (46' Σοάρες), Τσα Ντου-Ρι (46' Κρουζ), Φόμιτσοβ (46' Φινκ), Μπέλινγκχαουζεν (71' Σάχιν), Μπότζεκ (46' Βαν ντερ Μπεργκ), Λάμπερτς, Ραφαέλ (46' Ίλσο), Βέγκαμπ (46' Ράιζινγκερ)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ