ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φεύγουν άμεσα Μολό και Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξελίξεις θα έχουμε από την ερχόμενη εβδομάδα με τους παίκτες, που θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό. Ο Βαγγέλης Οικονόμου βρίσκει ομάδα και λύνει το συμβόλαιό του, ο Μολό θέλει το γρηγορότερο δυνατό να αποχωρήσει μετά το νέο αποκλεισμό.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει δύο, η τρεις μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, αλλά έχει σε εκκρεμότητα την εκκαθάριση του ρόστερ από παίκτες, που δεν υπολογίζονται.

Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς, που είναι «κομμένοι» και δεν βρήκαν ομάδα και έμειναν ανενεργοί το καλοκαίρι και σε αυτούς, που ήρθαν το καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου ψάχνεται εδώ και καιρό και οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι σε λίγες ημέρες θα βρει ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του. Ήδη έχει ομάδα που ενδιαφέρεται και θα περιμένει λίγο ακόμα, να προκύψει κάτι καλύτερο, αλλιώς θα προχωρήσει με αυτή την ομάδα, που έχει εμφανιστεί.

Με τον Παναθηναϊκό δεν έχει να κάνει πολλά. Θα πάρει τα χρήματα, για να καλύψει τη διαφορά από το νέο του συμβόλαιο και θα λύσει το συμβόλαιό που έχει στο τριφύλλι. Το ποσό, που θα πάρει θα είναι περίπου αυτό, που ζήταγε το καλοκαίρι και δεν του το έδωσαν (περίπου 40.000 ευρώ) με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τώρα στην ομάδα.

Ο Γιοάν Μολό σας έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες, ότι είναι κοντά στην έξοδο. Χθες γράψαμε, ότι ήδη ψάχνει ομάδα στην Γαλλία. Χθες ο αποκλεισμός του από την αποστολή του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ήταν το τέλος της σύντομης καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης του έστειλε το μήνυμα, ότι δεν τον υπολογίζει, ο παίκτης ήταν και πάλι ενοχλημένος, αλλά επιθυμεί άμεσα να έρθει το διαζύγιο. Ίσως οι εξελίξεις με τον Μολό να είναι άμεσες, διότι ο παίκτης θέλει να βρει… ομάδα χθες και να φύγει και αναμένεται να βρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ