ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έχει ξεχωρίσει τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Έχει ξεχωρίσει τον Αϊτόρ

Ο 24χρονος εξτρέμ της Τβέντε, Αϊτόρ Κανταλπιέντρα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει, εν μέρει στην κανονικότητα, όσον αφορά τις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην κανονικότητα και μεταγραφικά καθώς αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ονόματα που έχει στα υπόψιν του ο Τσάβι Ρόκα ενόψει της ενίσχυσης των πράσινων.

Μάλιστα μετά τον Μπόρχα Βαγέ που δεδομένα απασχολεί το τριφύλλι στη λίστα του Καταλανού τεχνικού διευθυντή για την ενίσχυση στα εξτρέμ βρίσκεται και ο 24χρονος Ισπανός, Αϊτόρ Κανταλπιέντρα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είχε μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο γεννημένος στις 10/2/1996 Ισπανός επιθετικός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα ο οποίος εν συνεχεία έπαιξε στις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ο Ολλανδικός σύλλογος έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία αλλά με τον Ισπανό εξτρέμ να έχει 13 γκολ και 8 ασίστ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Και φέτος ο Αϊτόρ ήταν εκ πρωταγωνιστών της ομάδας του στα 21 παιχνίδια που έπαιξε έχοντας επτά γκολ και έξι ασίστ.

ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Όπως γράψαμε ήδη ο Ισπανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει δεδομένα προταθεί στο τριφύλλι από τον εκπρόσωπο του ο οποίος μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί στην Ελλάδα. Μάλιστα ο ίδιος ατζέντης έχει και τον Μορλάνες, έναν παίκτη που επίσης θέλει το τριφύλλι ως δανεικό όμως από τη Βιγιαρεάλ.

Φυσικά αν θα μπορέσει να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός αυτό δεν είναι δεδομένο καθώς από τη στιγμή που είναι ελεύθερος σίγουρα έχει και άλλες επιλογές.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ

Ο Αϊτόρ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τβέντε φέτος τον Φεβρουάριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 1/2 κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε στα πέντε ματς που απέμεναν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Μάλιστα πήγε στην πατρίδα του για μεγάλο μέρος της αποθεραπείας του και εξαιτίας της πανδημίας δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr ο νεαρός επιθετικός έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και αν το πρωτάθλημα στην Ολλανδία συνεχιζόταν θα ήταν σε θέση να παίξει.

ΤΟ ΚΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Ολλανδία είναι πως το συμβόλαιο που είχε στην Τβέντε ο Ισπανός εξτρέμ ήταν αρκετά χαμηλό. Συγκεκριμένα δεν έπαιρνε καθαρά στα χέρια του περισσότερα από 150.000 ευρώ καθώς η εφορία στην Ολλανδία φτάνει το 48%. Αυτό σημαίνει πως είναι εντός των οικονομικών ορίων που έχει ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε να δώσει αυτά τα χρήματα για να τον κάνει δικό του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Το μεγάλο πρόβλημα όμως για το τριφύλλι είναι πως αυτά τα δύο χρόνια στην Ολλανδία κατάφερε να κάνει δύο τρομερές σεζόν και σίγουρα έστρεψε πάνω του αρκετά βλέμματα. Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής που με τις εμφανίσεις του δεδομένα θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερες ομάδες της Ολλανδίας αλλά και σε κάποια ακόμη πρωταθλήματα.

Οπότε ίσως ο ανταγωνισμός για τον Ισπανό να είναι αρκετά μεγάλος και για αυτό θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κινηθεί γρήγορα για να τον κάνει δικό του και να βάλει έναν εξαιρετικό παίκτη στο ρόστερ του.

Photo Credits: Twente FC

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ