ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έως τη Δευτέρα στην Αθήνα οι τέσσερις ξένοι, αργότερα ο Ρόκα

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σένκεφελντ, Νάγκι, Νούνες και Μπεκ βρήκαν εισιτήρια και αναμένονται στη χώρα μας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (4/5) το απόγευμα.

Άλλοι εύκολα, άλλοι αρκετά δύσκολα κατάφεραν και βρήκαν τελικά ένα αεροπορικό εισιτήριο για να έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Ο λόγος για τους τέσσερις ξένους του Παναθηναϊκού που είχαν βρεθεί στις πατρίδες τους τις προηγούμενες μέρες. Οι Σένκεφελντ, Νάγκι, Νούνες και Μπεκ ειδοποιήθηκαν πως πρέπει να επιστρέψουν όσο γρηγορότερα μπορούν.

Ο Ολλανδός ήταν αυτός που βρήκε ευκολότερα πτήση μέσω Γερμανίας, ενώ ο Πορτογάλος αυτός που δυσκολεύτηκε περισσότερο και θα έρθει μέσω ενδιάμεσης πτήσης από την πατρίδα του στη χώρα μας τη Δευτέρα το βράδυ. Φυσικά και οι τέσσερις τους με το που έρθουν θα μπουν σε 14ημερη καραντίνα και για αυτές τις δύο εβδομάδες θα κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στα σπίτια τους.

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΟΚΑ

Σε αντίθεση με τους τέσσερις προαναφερθέντες μαζί τους δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Ρόκα ο οποίος είναι στην Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα εξακολουθήσει να μένει στη Βαρκελώνη για μερικές μέρες ακόμα και να είναι δίπλα στην οικογένεια του. Η δική του δουλειά άλλωστε του επιτρέπει να κάνει τις επαφές με παίκτες ομάδες για μεταγραφές, πωλήσεις, ανανεώσεις από το σπίτι του.

ΣΕ ΟΚΤΑΔΕΣ

Το πλάνο που επέλεξαν τελικά στον Παναθηναϊκό είναι οι προπονήσεις να γίνονται ανά οκτάδες. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έφτιαξαν τα γκρουπ και οι παίκτες θα ειδοποιηθούν σχετικά με το τι ώρα θα πρέπει να βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης". Αυτό που επίσης έχει αποφασιστεί είναι πως αυτές οι οκτάδες δεν θα αλλάζουν καθημερινά για να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος ενώ οι παίκτες δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου. Τουλάχιστον όχι το πρώτο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Τεστ για παίκτες και εργαζόμενους πριν την επιστροφή στις προπονήσεις
Παναθηναϊκός: Εγκρίνεται η νέα ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ στη Γ.Σ της 22ας Μαΐου
Βάγκερ: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ