ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τεστ για παίκτες και εργαζόμενους πριν την επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Οι παίκτες και οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό θα υποβληθούν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου σε τεστ για τον κορονοϊό και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ των οκτώ. Ερωτηματικό η επιστροφή των τεσσάρων ξένων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) το πλάνο επιστροφής στον αθλητισμό, επιτρέποντας από τις 5 Μαΐου η επιστροφή προπονήσεων Super League σε γκρουπ 6-8 ατόμων.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Παναθηναϊκός θα υποβάλει σε τεστ για κορονοϊό τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους εργαζομένους της ΠΑΕ, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και με όποιον μπαίνει στο προπονητικό κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε τεστ από τη Δευτέρα (4/5) και από την Τρίτη (5/5) θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις σε γκρουπ των οκτώ ατόμων.

Το ερωτηματικό είναι πότε θα βρίσκονται στην Ελλάδα οι τέσσερις ξένοι. Οι Σένκεφελντ, Μπεκ, Νάγκι και Νούνες έχουν σαφέστατα ειδοποιηθεί να επιστρέψουν μόνο που αυτό δεν είναι εύκολο.

Κι αυτό γιατί η Ελλάδα δέχεται συγκεκριμένες πτήσεις από το εξωτερικό, οπότε ή θα πρέπει να ταξιδέψουν σε χώρα από την οποία πραγματοποιούνται πτήσεις, ή οδικώς με προορισμό την Αθήνα.

Είναι αυτονόητο, δε, ότι με την άφιξή τους στην ελληνική πρωτεύουσα θα παραμείνουν σε 14ημερη καραντίνα όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ