ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έρχονται και παίζουν Ανουάρ και Νάγκι

Παναθηναϊκός: Έρχονται και παίζουν Ανουάρ και Νάγκι

Ο Τσάβι Ρόκα, παρά το ότι είχε περιορισμένο μπάτζετ στα χέρια του συμφώνησε για τον δανεισμό του Ούγγρου ακραίου Ντομινίκ Νάγκι και του Μαροκινού χαφ Ανουάρ Μοχάμεντ και οι δύο παίκτες έρχονται, για να βοηθήσουν άμεσα.

Κλεισμένες είναι και οι δύο μεταγραφές με τη μορφή δανεισμού για τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Ρόκα έχει έρθει σε συμφωνία με την Λέγκια για τον 6μηνο δανεισμό του 25χρονου Ούγγρου Ντομινίκ Νάγκι και συμφώνησε και με την Βαγιαδολίδ, για το δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι του 25χρονου Μαροκινού μέσου Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχάμι, για τον οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το Sport24 radio το μεσημέρι του Σαββάτου.

Και οι δύο παίκτες έρχονται δανεικοί μέχρι το καλοκαίρι και ψάχνουν στον Παναθηναϊκό να βρουν τις συμμετοχές , που δεν βρήκαν στις ομάδες τους τη φετινή περίοδο.

Το καλό είναι, ότι και οι δύο παίκτες είναι ενεργοί, άρα θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, κάτι που το ήθελαν ο Ρόκα και ο Δώνης προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια. Αναμένονται και οι δύο στην χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ίσως και την Δευτέρα, για τις ιατρικές εξετάσεις , τις υπογραφές και να αρχίσουν άμεσα προπονήσεις.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Νάγκι είναι ένας γρήγορος ακραίος , καλός στο ένας εναντίον ενός. Έρχεται, για να δώσει ταχύτητα στα άκρα και είναι ο εκλεκτός ανάμεσα από τρεις υποψήφιους για την θέση αυτή. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά. Πέρυσι είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ, αλλά φέτος έχει 17 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και έψαχνε μία ομάδα, να τον εμπιστευτεί. Αυτό θα το βρει στον Παναθηναϊκό, όπου στόχος είναι να παίξει άμεσα, από την ερχόμενη εβδομάδα και να δώσει λύση στα άκρα.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΞΑΡΙ

Ο Ανουάρ είναι ένας παίκτης, που αγωνίζεται περισσότερο εξάρι και λιγότερο οκτάρι . Έχει 11 συμμετοχές με την Βαγιαδολίδ φέτος, μόνο μία ως βασικός, ενώ πέρυσι είχε 18 συμμετοχές. Ήταν ο βασικός και μοναδικός υποψήφιος πλέον για την θέση του κεντρικού μέσου, διότι άλλες δύο περιπτώσεις δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.

Ο Ρόκα και ο Δώνης έχουν συμφωνήσει, ότι η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί με παίκτες για την προσπάθεια, που θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι σε κύπελλο και πρωτάθλημα και το καλοκαίρι θα γίνει άλλη κουβέντα, για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ