ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιτακτική η ανάγκη για νίκη με τη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται τους βαθμούς για να επανέρθει στην πέμπτη θέση, πριν τα τρία ταξίδια στην επαρχία.

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, με ήττα στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ίδια ομάδα, ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να ανασυγκροτηθεί και να επανέρθει στις νίκες στο σημερινό (27/1, 19:00) παιχνίδι με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Το "τρίποντο" είναι η μόνη επιλογή, αφού δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, ενώ ακολουθούν τρία ματς στην επαρχία...

Ο Παναθηναϊκός μετά την αναμέτρηση με τη Λάρισα θα ταξιδέψει σε Αγρίνιο, Λιβαδειά και Γιάννινα, για να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και ΠΑΣ. Είναι προφανές ότι επιβάλλεται να αξιοποιήσει στην έδρα του, ώστε να διεκδικήσει τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στην ελληνική περιφέρεια. Διότι μετά δεν θα ξαναφύγει από την Αθήνα.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να επανέρθει μόνος στην πέμπτη θέση, μετά την ισοπαλία 0-0 του Παναιτωλικού με την Ξάνθη, δύο ανταγωνιστών του στη βαθμολογία. Φυσικά, με το "διπλό" την Τετάρτη στο Αγρίνιο, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο του.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης προσπάθησε στο διήμερο που μεσολάβησε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του. Το "τραίνο" προσανατολίζεται σε σύστημα 4-4-2 και το μεγαλύτερο πρόβλημα του για την ενδεκάδα είναι η απώλεια του Κολοβέτσιου, λόγω κίτρινων καρτών.

Ο Διούδης αναμένεται να αρχίσει στην εστία, οι Μαυρομάτης και Κουλιμπαλί θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα καλύψει τη μία πλευρά και ο Μπουζούκης την αριστερή. Τέλος, στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μακέντα με παρτενέρ έναν εκ των Άλτμαν ή Μουνιέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ