ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή με ατομικό για Κουρμπέλη, Μακέντα, απών ο Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τους Κουρμπέλη, Μακέντα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Ινσούα έχει έξτρα άδεια μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.

Μετά από έξι μέρες εκτός προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το Σάββατο το απόγευμα στις προπονήσεις με τους Δώνη και Νταμπίζα να δίνουν τις ευχές τους στους πράσινους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Από την προπόνηση υπήρξε ένας δικαιολογημένος απών, ο Ινσούα, ο οποίος έχει έξτρα άδεια μέχρι τις 2 Ιανουαρίου καθώς είναι και ο μοναδικός πράσινος ο οποίος είχε να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης και Μακέντα λόγω των ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν ενώ θεραπεία έκαναν οι Κότσαρης, Σέχου και Τριανταφυλλόπουλος.

H προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης μετά τις διακοπές, με ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα αλλά και δίτερμα με τρεις ομάδες.

Την Κυριακή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί και εν συνεχεία όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τη γιορτή των μικρών φίλων του Παναθηναϊκού ενώ προγραμματισμένη προπόνηση υπάρχει και την Δευτέρα και ρεπό την πρωτοχρονιά.

Όσο για την επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στην οποία αναμένεται να βρεθεί και ο Πάνος Αρμενάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ