ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Αποστολάκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr κατέθεσαν επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Αποστολάκη για νέο συμβόλαιο τριών ετών.

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Παναθηναϊκού σε προτεραιότητα στο τριφύλλι είναι η ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν τον Ιούνιο του 2020.

Ένας εξ αυτών, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος είναι ο Κώστας Αποστολάκης και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού κατέθεσαν πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης επίσημη πρόταση ανανέωσης στο νεαρό μπακ.

Ο Κώστας Κωνστάντος ήταν αυτός που μετέφερε στο νεαρό ποδοσφαιριστή την πρόταση του Παναθηναϊκού για νέο τριετές συμβόλαιο με το νεαρό μπακ να αξιολογεί την πρόταση που του έγινε και να απαντάει τις επόμενες μέρες.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που έχει βγει από την ακαδημία του τριφυλλιού φέτος έχει δείξει σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί πως είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο Γιώργος Δώνης και έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχει πάρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ