ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Μαυρομάτης για να πάρει ανάσες

Eurokinissi
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή του τριφυλλιού αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Μουνιέ, Διούδη, Κουλιμπαλί αλλά και τον Μαυρομάτη για να αποφορτιστεί.

Την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Φάνη Μαυρομάτη για να τον ξεκουράσει και να τον αποφορτίσει ενόψει της συνέχειας πήρε ο Γιώργος Δώνης.

Έτσι ο 21χρονος αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα πάρει ανάσες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο νεαρός στόπερ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο είχε γίνει αλλαγή αντιμετώπισε πρόβλημα με περιοστίτιδα και στα δυο του πόδια. Κάποιο μπορεί να πει ότι το πρωτάθλημα είχε διακοπή και ο Μαυρομάτης είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα δυο ματς με την Αυστρία και παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε μετείχε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πλην του Μαυρομάτη εκτός είναι και οι τραυματίες Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Διούδης και Άλτμαν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κότσαρη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Βέργο και Καμπετσή.

Το γεγονός ότι ο Μαυρομάτης έμεινε εκτός αποστολής φέρνει και αλλαγή στο αρχικό σχήμα των πράσινων καθώς δίπλα στον Κολοβέτσιο θα αγωνιστεί ένας εκ των Πούγγουρα ή Οικονόμου με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες με βάση την έως τώρα παρουσία των δυο ποδοσφαιριστών στο τριφύλλι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μουνιέ, Διούδης, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Σέχου αλλά και ο Μαυρομάτης για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Κουντουριώτης, Θεοχάρης, Αποστολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ