ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκπληκτική η ανταπόκριση στο "PAOalive"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν περίμεναν αυτό που επακολούθησε μετά την παρουσίαση της πλατφόρμας για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Αν στις πρώτες μέρες η ανταπόκριση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν συγκλονιστική, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (18/7) ήταν μεγαλειώδης! Σε ένα ανεπανάληπτο φαινόμενο, οι φίλοι του Τριφυλλιού συνεισέφεραν περισσότερα από 110.000 ευρώ σε περίπου 12 ώρες!

Λίγα λεπτά μετά τις 10:00, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε την ιστοσελίδα "PAOalive.gr" και τον μετρητή της που ανέγραφε 213.558 ευρώ. Από μόνο του ήταν ένα σημαντικό ποσό, που συγκεντρώθηκε από τις εισφορές του απλού κόσμου. Ωστόσο, αυτό που επακολούθησε ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στις 22:05, ο μετρητής έγραφε 324.214 ευρώ. Έπειτα, από 12 ώρες, 110.656 ευρώ περισσότερα σε σχέση με την πρωινή παρουσίαση από τον Γιαννακόπουλο. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι η κινητοποίηση μεγαλώνει και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ουδέποτε στο παρελθόν στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί ανάλογο γεγονός. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι καταβάλλουν χρήματα, δεν παίρνουν κάτι σε αντάλλαγμα: ούτε εισιτήριο διαρκείας, ούτε μετοχές, ούτε καν εγγραφή σε ένα σωματείο λαϊκής βάσης, όπως ήταν η "Συμμαχία" επί Αλαφούζου.

Η ανταπόκριση του απλού κόσμου δεν θα ατονήσει, αλλά είναι αναγκαίο να συνδράμουν και οι εύποροι Παναθηναϊκοί. Ο Γιαννακόπουλος έριξε το... καρφί του για την αδράνεια τους μέχρι στιγμής, αφού η υψηλότερη συνδρομή είναι οι 3.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ