ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στη... σέντρα η ομάδα εργασίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ PAO ALIVE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Giannakopoulos, eurokinissi GIANNAKOPOULOS, EUROKINISSI

Η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό πιάνει δουλειά την Παρασκευή και το Sport24.gr εξηγεί γιατί επιλέχθηκε το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη για τις συναντήσεις και καταγράφει το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων έως τον Σεπτέμβριο.

Μετά την παρουσίαση της πλατφόρμας του «PAO Alive» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή (19/7, 11:00) θα πάρει σειρά η ομάδα εργασίας για το Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση. Η επιτροπή που θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες του γηπεδικού, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά τη σύσταση της.

Η ομάδα εργασίας θα συναντηθεί στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν το πολιτικό γραφείο του νεοεκλεγέντα Δημάρχου της Αθήνας θα είναι το «στρατηγείο» της επιτροπής ή εάν απλώς έχει επιλεγεί για τη… σέντρα των εργασιών της. Παρών στη συνεδρίαση θα είναι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να δώσει μαζί με τον Μπακογιάννη τις κατευθυντήριες γραμμές.

Πάντως, από το ρεπορτάζ του Sport24.gr προκύπτει ότι τουλάχιστον στο πρώτο δίμηνο της λειτουργίας της, η ομάδα εργασίας θα εδρεύει στο πολιτικό γραφείο του Μπακογιάννη. Ο Μπακογιάννης έχει επιλέξει το μέρος, προκειμένου να «σφραγίσει» τις «διαρροές» και η επιτροπή θα δουλέψει απερίσπαστη.

Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το επιτελείο του, ο Δήμαρχος της Αθήνας δεν έχει αναμείξει κανέναν άλλο στις συζητήσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Για την ώρα, εκτός του «κάδρου» έχουν μείνει η απερχόμενη δημοτική αρχή και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που θα κληθούν μόνο μετά την ανάληψη της Δημαρχίας από τον Μπακογιάννη.

ΜΟΝΟ «BREAK» ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Τα σχέδια θα μείνουν μεταξύ των μελών της ομάδας εργασίας και των Κώστα Μπακογιάννη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο άνδρες θα ενημερώνονται από τους συνεργάτες τους, οι οποίοι θα μετέχουν στην επιτροπή και θα επικοινωνούν όταν χρειάζεται να αποφασίσουν κάτι σε επίπεδο κορυφής ή για να ανακεφαλαιώσουν τις εξελίξεις.

Έχει γνωστοποιηθεί ότι η σύνθεση θα απαρτίζεται από εφτά μέλη. Τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναμένεται να εκπροσωπήσει στην ομάδα εργασίας, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας. Εκτός από τον Αυγουλέα, θα μετέχουν οι αρχιτέκτονες Στέλιος και Ανδρέας Αγιοστρατίτης της “ΑΑ Associates Architects & Engineers”, ο αρχιτέκτονας Πέτρος Συναδινός του αρχιτεκτονικού γραφείο «Decathlon», ένας εκπρόσωπος του Μπακογιάννη και άλλα δύο πρόσωπα.

Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας θα έχει ένα πανηγυρικό τόνο, αλλά αναμφίβολα δεν θα συνοδευτεί από διθυράμβους. Όπως έχουν παραδεχτεί ο Μπακογιάννης και ο Γιαννακόπουλος, τους περιμένει πολλή δουλειά, θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και θέλουν αποτελέσματα το συντομότερο, ώστε να αξιοποιήσουν το momentum που έχει δημιουργηθεί.

Αυτός είναι ο λόγος που οι συνεδριάσεις της ομάδας εργασίας δεν θα διακοπούν καθόλου, παρά μόνο για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο. Η κοινή εντολή του Μπακογιάννη και του Γιαννακόπουλου προς την επιτροπή είναι να φέρει σε πέρας την αποστολή της το αργότερο μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, ώστε με την εγκατάσταση του Μπακογιάννη στο Δημαρχικό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά την 1η Σεπτέμβρη, οι εξελίξεις να πάρουν επίσημη μορφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ