ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την υπόθεση Στραματσόνι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την υπόθεση Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατάφερε ωστόσο να ξεπεράσει έναν μεγάλο οικονομικό βραχνά με όνομα και επίθετο: Αντρέα Στραματσόνι.

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που κατάφερε να συμβιβαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι, τον άνθρωπο που φαινόταν να είναι το σκληρότερο "καρύδι" στις διαπραγματεύσεις για να τακτοποιηθεί το χρέος της ΠΑΕ απέναντί του.

Τελικά, η πλευρά των "πρασίνων" τα βρήκε με τον Ιταλό προπονητή και το θέμα συζητήθηκε τη Δευτέρα (18/3) στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, Παναθηναϊκός και Στραματσόνι συμφώνησαν ο 44χρονος να πάρει από τις 585.000 ευρώ που του οφείλονται υψηλή προκαταβολή και όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο συμβιβασμός που κατέληξαν ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Γιάννης Αλαφούζος, θα μετατραπεί σε δικαστική απόφαση... Ο δικηγόρος του Ιταλού προπονητή, Κωνσταντίνος Ζέμπερης κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του νομικού του Παναθηναϊκού, Άλκη Παπαντωνίου.

Ο κύριος Ζέμπερης ενημέρωσε την έδρα για τη συμφωνία των δύο πλευρών και ζήτησε την επισφράγιση της στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Το προεδρείο της Επιτροπής αποδέχτηκε το αίτημα και περιμένει την προσκόμιση του σχετικού υπομνήματος, κάτι που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο αύριο το πρωί από τον δικηγόρο του Στραματσόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίσημο έγγραφο έχει “ταξιδέψει” στη Ρώμη, για να το υπογράψει ο Αντρέα Στραματσόνι. Οι υπογραφές από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έχουν μπει νωρίτερα και ο Ιταλός θα το επιστρέψει, για να δοθεί στην ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, η οποία θα το επικυρώσει με την προσυπογραφή της.

Η υπόθεση Στραματσόνι, πάντως, και ο επιτυχημένος για το Τριφύλλι τρόπος με τον οποίο κλείνει επισκιάζεται στο 100% από τα όσα έγιναν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γεγονότα που βάζουν το πολύπαθο κλαμπ σε νέες περιπέτειες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ