STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η διακοπή και τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η διακοπή και τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Μάρκο Φριτς, διέκοψε οριστικά το ντέρμπι στο 70ό λεπτό καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λόγω χρήσης δακρυγόνων, η οποία έγινε για την καταστολή επεισοδίων.

Ο Παναθηναϊκόςυποδέχεται τον Ολυμπιακόστο ντέρμπι "αιωνίων" της 25ης αγωνιστικής της Super League, αλλά το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στο 55ο λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για την καταστολή της έντασης. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων μετακινήθηκαν σε πιο κεντρικές θύρες.

Για να γίνει αυτό, οι οπαδοί χρειάστηκε να μπουν στον περιβάλλοντα ποδοσφαιρικό χώρο. Έτσι, ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αναγκάστηκε να διακόψει ξανά το ματς στο 70ό λεπτό - το είχε κάνει και στο έκτο για περίπου οκτώ λεπτά λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων κι επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού - καθώς η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πιο αποπνικτική και για τους ίδιους τους παίκτες. Αυτή τη φορά η διακοπή ήταν και οριστική.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 1-0, καθώς στο 53ο λεπτό ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λεονάρντο Κούτρη νίκησε τον Σωκράτη Διούδη κι άνοιξε το σκορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ