ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη επαφή με Κολοβέτσιο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ανανέωση του Δημήτρη Κολοβέτσιου κατά πρώτο λόγο και εν συνεχεία του Ουσμάν Κουλιμπαλί αποτελεί προτεραιότητα για το Νίκο Νταμπίζα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είχε ήδη επαφή με την πλευρά του Λαρισαίου αμυντικού.

Με την έλευση του 2019, σε λίγα 24ωρα, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Ουσμάν Κουλιμπαλί αποκτούν το δικαίωμα να συζητήσουν ως ελεύθεροι με όποια ομάδα επιθυμούν και να συμφωνήσουν ενόψει καλοκαιριού από τη στιγμή που τα συμβόλαια τους με τον Παναθηναϊκό λήγουν στις 30 Ιουνίου 2019.

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν οι Νταμπίζας και Δώνης που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κολοβέτσιου και εν συνεχεία του αμυντικού από το Μάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Νίκος Νταμπίζας το προηγούμενο διάστημα έκανε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Δημήτρη Κολοβέτσιου και μια προεργασία για την τελική πρόταση που θα καταθέσει στον 27χρονο στόπερ ο οποίος φέτος είναι ένας εκ των "MVP" του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό το ραντεβού υπήρξε θετική διάθεση από τις δυο πλευρές ώστε να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ακόμα βέβαια η πρόταση δεν έχει αποτυπωθεί στα χαρτιά αλλά η πρώτη κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού έγινε και το πιθανότερο είναι πως οι συζητήσεις δεν θα κρατήσουν πολύ καθώς ο Νταμπίζας θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με το συγκεκριμένο θέμα.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Κολοβέτσιος φέτος είναι όχι μόνο ο ηγέτης της πράσινης άμυνας αλλά παράλληλα αποτελεί και τον καλύτερο για την εξέλιξη των νεαρών αμυντικών (και όχι μόνο) που... έρχονται από πίσω όπως συμβαίνει φέτος με τον Φάνη Μαυρομάτη.

Επίσης ο 27χρονος στόπερ έχει δείξει, ιδιαίτερα φέτος, ότι αποτελεί και έναν ποδοσφαιριστή που έχει λόγο μέσα στα αποδυτήρια και είναι απ' αυτός που ακούν οι νεαροί παίκτες των πράσινων.

Σημαντικός παράγοντας ώστε ο Κολοβέτσιος να θεωρείται ένα από τα βασικότερα γρανάζια της ομαδας του Γιώργου Δώνη έχει παίξει και η πρόοδός του, η οποία είχε απ[οτυπωθεί πολύ χαρακτηριστικά στα λόγια του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο Contra.gr: "Μπορεί όλοι να στεκόμαστε στους νέους ή στη μεσαία ηλικία και μιλάμε μετά για τους έμπειρους. Αν θα με ρωτούσε όμως κάποιος ποιος είναι ο πιο βελτιωμένος δεν θα έλεγα νέο, θα έλεγα τον Κολοβέτσιο. Τον είχα παρακολουθήσει πέρυσι και πρόπερσι και τον ξέρω. Η συνέπεια, η προπόνηση του, το μυαλό του. Στεκόμαστε πολύ στους νέους, αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Πρόκειται για τον πιο εξελιγμένο παίκτη του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ