ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έφεση για μείωση της ποινής του Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση για την τιμωρία του Γιώργου Δώνη προσδοκώντας να πέσει στο μισό. Μάχη για μία θέση στην 18αδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Τελικά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον Δώνη με πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα, για την απώθηση του 4ου διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή από 30 σε 15 ημέρες. Είναι μία τιμωρία , που βασίζεται σε ένα φύλλο αγώνα και σε καμία μαρτυρία.

Η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα και αν η ποινή μειωθεί στο μισό ο Δώνης θα χάσει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα μεγάλο πάθος επικράτησε και στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, που ήταν η προτελευταία πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Κότσαρη και δούλεψε πολύ και σε θέματα τακτικής για το ντέρμπι της Κυριακής. Φαίνεται, ότι η 11αδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει, αλλά είναι δύσκολη η επιλογή των 7 παικτών, που θα καθήσουν στον πάγκο ειδικά σε κάποιες θέσεις, που υπάρχουν λύσεις και διότι οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν μεγάλη θέληση , για να κερδίσουν μία θέση στην 18αδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ