ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δοκιμάστηκε και ο Κροάτης Σαρμπίνι

Παναθηναϊκός: Δοκιμάστηκε και ο Κροάτης Σαρμπίνι

Εκτός από τον Κριστιάν Άντερσον Κονάν με την Κ19 του Παναθηναϊκού δοκιμάστηκε στο τελευταίο φιλικό με τη Φλαμένγκο κι ο 18χρονος Κροάτης μέσος, Μάζεν Σαρμπίνι.

Δεν ήταν μόνο ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός, Κριστιάν Άντερσον Κονάν, αυτός που αγωνίστηκε όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sport24.gr με την Κ19 του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία υπό το βλέμμα του Νίκου Νταμπίζα με σκοπό να τσεκάρει παίκτες και για την πρώτη ομάδα.

Στο τελευταίο φιλικό των πράσινων - νίκη (1-0) επί της βραζιλιάνικης Φλαμένγκο - δοκιμάστηκε κι ο 18χρονος Κροάτης μέσος, Μαζέν Σαρμπίνι. Έχει ρίζες από την Ιορδανία, ενώ παλαιότερα είχε δοκιμαστεί και στη Μόναχο 1860 υπό τις ευλογίες των θρύλων συμπατριωτών του, Ντάβορ Σούκερ και Ίβιτσα Όλιτς.

Είναι αδερφός του 32χρονου πρώην εξτρέμ των Χάιντουκ, Ριέκα, Αλ Ιτιχάντ και Οσμάνλισπορ, Άνας, και του 35χρονου πρώην φορ των Ριέκα, Αλ-Ουάντα, Λουκέρνης, Χάιντουκ, Ίστρα, Αλ Ουέντα και Γκρόμνιτσαν, Αχμάντ.

Στο τελευταίο φιλικό του Τριφυλλιού, ο Χριστουδουλής υπερασπίστηκε την εστία, ο Βαγιαννίδης κάλυψε το δεξί άκρο, ο Παπαθανασίου το αριστερό, ενώ την αμυντική τριάδα συνέθεσαν οι Νταμπίζας, Σαντικάι και Σπίνος.

Την αντίστοιχη κεντρική τριάδα συνέθεσαν οι Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος και Σαρμπίνι, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Κονάν και Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ