ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναικός: Δοκιμάζει τον Κριστιάν Άντερσον Κονάν

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός, Κριστιάν Άντερσον Κονάν, αγωνίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr με την Κ19 του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, με τον Νίκο Νταμπίζα να τον τσεκάρει για την πρώτη ομάδα.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ολλανδία και μετέχει στο σπουδαίο τουρνουά του Ουίτγκεστ. Στο πρώτο της παιχνίδι μάλιστα το Σάββατο το πρωί επικράτησε της Άλκμααρ με 2-0 με σκόρερ τους Καλομοίρη και Αλεξανδρόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύεται και σε MVP της αναμέτρησης.

Η είδηση για το τριφύλλι όμως κρύβεται αλλού και συγκεκριμένα στην παρουσία και τη δοκιμή του 20χρονου Ιταλού επιθετικού, Κριστιάν Άντερσον Κονάν, ο οποίος σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Sport24.gr ενσωματώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αποστολή στην Ολλανδία και το πρωί του Σαββάτου αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Ολλανδούς ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στα άλλα ματς που ακολουθούν.

Ο Κονάν εχει γεννηθεί στην Ιταλία στις 12/7/1999 και στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, της Μίλαν και της Μπορντό με την οποία μάλιστα είχε παίξει και στο Υouth league. Από τον Ιανουάριο του 2019 ωστόσο, αποχώρησε από την Μπορντό και βρέθηκε για δοκιμή στη Σουηδία.

ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Από την Παρασκευή το βράδυ στην Ολλανδία βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, για να τσεκάρει αγωνιζόμενο τον Κονάν. Αν πείσει άλλωστε και αποκτηθεί θα είναι για την πρώτη ομάδα. Ο Νταμπίζας, που υποδέχτηκε την υπόλοιπη αποστολή καθώς ήταν εδώ και μέρες στο εξωτερικό, θέλει να δει και τα υπόλοιπα παιδιά της Κ19 ώστε να κατασταλάξει και στο ποιοι εξ αυτών θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία με την πρώτη ομάδα.

ΝΙΚΗΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 2-0

Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Άλκμααρ την οποία και κέρδισε με 2-0. Το σκορ για το τριφύλλι άνοιξε ο Καλομοίρης ενώ το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Αλεξανδρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Σαντικάι, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Αλεξανδρόπουλος, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Βαγιαννίδης, Δημήτρουλας, Σούλτσε.

ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο δεύτερο παιχνίδι στο τουρνουά, όλα έχουν διάρκεια 50 λεπτών, ο Παναθηναικος επικράτησε της Ουίτγκεστ με 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι και ο "Παπ" ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στο "τριφύλλι", που διπλασίασε τις νίκες του στο τουρνουά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Σαντικάι, Νταμπίζας, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αλεξανδροπούλος, Καλομοίρης, Βαγιαννιδης, Δημήτρουλας, Κονάν.

ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΜΕ ΗΛΙΑΔΗ

Ο Παναθηναϊκός στο τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου (8/6) νίκησε 1-0 τη Φλαμένγκο με τον Ηλιάδη να είναι ο σκόρερ του μοναδικού σκόρερ των πράσινων με εκτέλεση φάουλ. Στη διάρκεια του ματς ο Χριστοδουλής απέκρουσε πέναλτι και κράτησε απαραβίαστη την εστία του Τριφυλλιού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Δυνατό φιλικό κόντρα στη Φέγενορντ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ