ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Διπλό" για να ησυχάσει στη βαθμολογία

Παναθηναϊκός: "Διπλό" για να ησυχάσει στη βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και ψάχνει τους τρεις βαθμούς για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις. Παίρνει χρόνο ο Αρμενάκας.

Το "διπλό" για να διαλύσει κάθε αρνητική σκέψη για τη χαμηλή ζώνη της βαθμολογίας, ψάχνει σήμερα (1/4, 19:00) ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη, εναντίον του Απόλλωνα στο τελευταίο ματς της 26ης αγωνιστικής. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι μικρός αλλά υπαρκτός, επομένως το Τριφύλλι θέλει τους τρεις βαθμούς για να μην αγχωθεί στο φινάλε της σεζόν.

Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Δώνης περιμένει να δει προσπάθεια από τους παίκτες του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχίζει την αξιολόγηση, θα μοιράσει το χρόνο σε εκείνους για τους οποίους δεν έχει καταλήξει στο πρόσημο για την παρουσία τους και αναμένει την ανταπόκριση τους. Ειδικά όσοι έχουν ένα "μείον" στο φάκελο τους, έχουν δύσκολο έργο και περιορισμένες ευκαιρίες για να το αντιστρέψουν...

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Δώνης προσανατολίζεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το 4-2-3-1. Ο Διούδης θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας, οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Χατζηγιοβάνης και ένας εκ των Αρμενάκα ή Μουνιέ θα παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ο Άλτμαν θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Μακέντα θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στην 18άδα έχει συμπεριληφθεί ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης και ο Δώνης αναμένεται να πάρει και άλλους παίκτες από την Κ18 στα επόμενα παιχνίδια. Ακόμα και αν οι μικροί δεν θα παίξουν, η παρουσία τους σε επίσημο ματς είναι ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουν ακόμα πιο σκληρά στο μέλλον.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Διούδης, Κότσαρης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Αρμενάκας, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Ξενόπουλος, ο τιμωρημένος Γιόχανσον αλλά και οι Κάτσε, Πούγγουρας, Παντελάκης, Βέργος, Θεοχάρης και Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ