ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διαφορά στο οικονομικό με τον Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του που ψάχνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, το γκελ που δεν έχει κάνει στο εξωτερικό και η πρόταση του Νίκου Νταμπίζα για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Σημαντική είναι η απόκλιση στα χρήματα που ζητάει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με όσα προτείνει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο Αφρικανός αμυντικός δεν ικανοποιείται στο οικονομικό σκέλος, για αυτό και ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την απάντηση του.

Ο Κουλιμπαλί διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του και θέλει να εξασφαλιστεί με μία συμφωνία που θα περιλαμβάνει υψηλότερες αποδοχές. Το αγωνιστικό έχει τη σημασία του για τον Κουλιμπαλί, αλλά το πρωτεύον είναι τα λεφτά και η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Ο Κουλιμπαλί σταθμίζει τα δεδομένα από την πρόταση του Νταμπίζα, συζητά με τον ατζέντη του για να διερευνήσει τις προοπτικές του και σύντομα θα κληθεί να πάρει μία απόφαση για το μέλλον. Προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι επίσημο από άλλη ομάδα, παρότι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από την Πρωτοχρονιά και έπειτα.'

Ένα από τα μείον για τον Κουλιμπαλί είναι ότι πλέον δεν καλείται στην Εθνική Μάλι, κάτι που θα ανέβαζε την αξία του. Αν ο Κουλιμπαλί ήταν διεθνής, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει ομάδα από το εξωτερικό.

Από την άλλη, ο Νταμπίζας αποδέχεται ότι ο Κουλιμπαλί χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί την προσφορά, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θα περιμένει επ' άπειρον. Ο Νταμπίζας έχει εξηγήσει στον Αφρικανό δεξιό μπακ ότι πρέπει να απαντήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Διαφορετικά, ο Νταμπίζας θα αποσύρει την πρόταση του, αφού δεν θα επιτρέψει στον Κουλιμπαλί ή σε οποιονδήποτε άλλον, να μεταχειριστεί τον Παναθηναϊκό ως ένα διαπραγματευτικό ατού σε έναν άτυπο πλειστηριασμό. Οπότε, τα σπουδαία αναμένονται στις επόμενες μέρες...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ