ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν ξαναβάζει τα πράσινα ο Ρότσα

Παναθηναϊκός: Δεν ξαναβάζει τα πράσινα ο Ρότσα
EUROKINISSI

Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ο Χουάν Ρότσα δεν πρόκειται να αναλάβει πόστο στην ακαδημία. Χάνει τον Παναιτωλικό ο Θεοχάρης.

Κοντά σε συνεργασία με την ακαδημία του Παναθηναϊκού εμφανιζόταν ο Χουάν Ρότσα, σύμφωνα με δημοσίευμα στον έντυπο Τύπο. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν πρόκειται να εργαστεί εκ νέου στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Από την ΠΑΕ διέψευσαν την πληροφορία, τονίζοντας ότι ο Ρότσα δεν συζητά με τον Νίκο Νταμπίζα για την προοπτική να αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού.

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Νταμπίζας και ο Τάκης Φύσσας αναζητούν έναν επαγγελματία για να αναλάβει αρχιπροπονητής στην ακαδημία, αλλά αυτός δεν είναι ο Ρότσα.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Θεοχάρης υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες. Ο νεαρός αμυντικός θα απουσιάσει από το ματς με τον Παναιτωλικό, στο οποίο θα είχε την ευκαιρία για το ντεμπούτο του στη Superleague.

Αναφορικά με τον Εργκούς Κάτσε, αυτός δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ δέχτηκε ένα χτύπημα και δεν θα χάσει πολλές προπονήσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ