ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν φεύγει από Κύπρο ο Ρομπέρζ

Apollon's Valentin Roberge, left, with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apollon's Valentin Roberge, left, with Everton's Kevin Mirallas during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Everton at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η Ομόνοια ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο του Κατελάρη.

Στην υπόθεση του Φάνου Κατελάρη και τον Παναθηναϊκό συντελέστηκε η ολική ανατροπή, όμως ένας άλλος παίκτης ο οποίος παραμένει ενδιαφέρει τους Νταμπίζα-Δώνη, δεν τα έχει βρει με την ομάδα του. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ απέχει από τις προπονήσεις του Απόλλωνα Λεμεσού, μετά τη σύγκρουση του με τον προπονητή.

Ο Γάλλος στόπερ ξαναμίλησε με τους παράγοντες του Απόλλωνα, όμως δεν κατέληξαν σε συμβιβασμό. Ο Ρομπέρζ επιμένει ότι δεν πρόκειται να τεθεί υπό τις οδηγίες του τωρινού κόουτς και ζητάει την αποδέσμευση του. Όμως, οι Κύπριοι διοικούντες τον καλούν να φέρει πρόταση για την πώληση του, αν θέλει να πάρει μεταγραφή.

Προς το παρόν, ο Ρομπέρζ ναι μεν δεν προπονείται, αλλά τυπικά η διοίκηση του έχει δώσει άδεια. Ωστόσο, είναι αμφίβολο εάν ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από την Κύπρο, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος και θα γεννήσει στις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Οι Νταμπίζας- Δώνης περιμένουν, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται αμφίβολο...

Στο μεταξύ, η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι ο Φάνος Κατελάρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Επομένως, οι "πράσινοι" στρέφονται σε άλλες λύσεις για τον αμυντικό χαφ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως έχουμε επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας μας με τον διεθνή μέσο, Φάνο Κατελάρη, μέχρι το 2023!

Ο Φάνος Κατελάρης αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος στις 07 Ιουλίου 2016 σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μπάνατς και από τότε κατέγραψε 77 συμμετοχές και 4 γκολ. Ευχόμαστε στον Φάνο κάθε επιτυχία και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του στην αγαπημένη του ομάδα!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ