ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ανανέωση στην Ομόνοια ο Κατελάρης

Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Ο Φάνος Κατελάρης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση που του έκανε η Ομόνοια και την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο της Κύπρου.

Ο Φάνος Κατελάρης που ήταν μια από τις πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής χάνεται οριστικά για το τριφύλλι μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο.

Ο διεθνής μέσος που συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομόνοιας στις αρχές της εβδομάδας έχει αποδεχτεί την πρόταση για ανανέωση και δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο τετραετές συμβόλαιο.

Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί πλέον ούτε καν να έχει στο μυαλό του τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος θα παραμείνει στην Κύπρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ