ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τις ανανεώσεις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Κουρμπέλη και έκλεισε μία σοβαρή εκκρεμότητα, αλλά με τα άλλα θέματα ανανεώσεωνδεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη. Πού βρίσκεται η κάθε περίπτωση.

Η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην ομάδα ήταν ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού και τον πέτυχε, αφού ο αρχηγός της ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια. Από κει και πέρα δεν έχουν σημειωθεί εξελίξεις στις συζητήσεις με τα συμβόλαια των παικτών, που λήγουν το 2020.

Αυτή την στιγμή, φαίνεται, ότι κοντά στην ανανέωση είναι ο Σωκράτης Διούδης, μπορεί να γίνει η ανατροπή και να μείνει ο Βαγιαννίδης, είναι απίθανο να μείνει ο Ινσούα, είναι ανοιχτό αν θα μείνουν ο Δώνης και ο Αποστολάκης , δεν υπάρχει πιθανότητα παραμονής του Γιόχανσον, και είναι ανοιχτό και το θέμα του Αθανασακόπουλου. Πάμε να δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά .

ΔΙΟΥΔΗΣ: Οι επαφές, που έχουν γίνει μέχρι τώρα εδώ και καιρό δείχνουν, ότι πάει καλά το θέμα. Η τελική επαφή δεν έχει γίνει. Αν μειώσει λίγο τις απαιτήσεις του ο Διούδης η παραμονή του θα είναι γεγονός. Η διαφορά δεν φαίνεται να είναι μεγάλη και η λογική λέει, ότι θα υπάρξει συμφωνία.

ΙΝΣΟΥΑ: Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και εδώ και καιρό, όταν υπήρχε βεβαιότητα για την παραμονή του σας είχαμε γράψει, ότι με βάση τις απαιτήσεις του παίκτη, αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Αυτό επιβεβαιώνεται. Πλέον –όπως γράψαμε πριν από ημέρες-οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει και για τα οικονομικά και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Ο Ινσούα ζητάει παραπάνω από 1,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, ποσό , που δεδομένα δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός. Ούτε το 1,5 θα έδινε, πόσο μάλλον παραπάνω. Ο παίκτης δηλώνει συνέχεια, ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό , αλλά με την αύξηση, που ζητάει δεν πρόκειται να γίνει. Τώρα εισπράττει 280.000 ευρώ ετησίως. Με τα σημερινά δεδομένα η ανατροπή φαίνεται δύσκολη, αλλά θα ξεκαθαρίσουν όλα οριστικά στην επαφή, που θα γίνει με τον αδερφό και μάνατζερ του παίκτη μετά τις γιορτές. Το πιο πιθανό είναι ο Ινσούα να μην ανανεώσει.

ΔΩΝΗΣ: Ορθάνοιχτο είναι το θέμα του μέσου της ομάδας. Παίκτης από τις Ακαδημίες της ομάδας δίνει και την ψυχή του σε κάθε παιχνίδι, αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι και είναι άδικο όλο αυτό, που γίνεται και με τα σχόλια, που ακούει. Και ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε, ότι είναι ανοιχτό το θέμα του και ότι ακόμα δεν έχει κάνει επαφή. Θα γίνει συζήτηση για την ανανέωση του , αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι θα παραμείνει. Ετσι και αλλιώς στο μυαλό του είναι να προσπαθήσει να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Δεν πρόκειται να μείνει. Εχει αποφασιστεί, ότι οι 400.000 ευρώ, που εισπράττει είναι υπερβολικό ποσό, για την αξία του και την θέση του. Θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ήδη ο Ρόκα έχει στα υπόψη του, ότι πρέπει να βρει δεξί μπακ από το εξωτερικό, για το καλοκαίρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Η βελτίωση του μέσα σε ένα χρόνο είναι μεγάλη, που δικαίως αμφισβητεί την θέση του Γιόχανσον. Πριν λίγες ημέρες, όπως μάθατε από το Sport24.gr, του κατατέθηκε επίσημη πρόταση, για τριετή συμβόλαιο, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ανοιχτό και κάποια στιγμή θα τα ξαναπούν οι δύο πλευρές , για να υπάρχει οριστική εξέλιξη.

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες είναι πιθανή η ανατροπή από την στιγμή, που ο Δώνης άρχισε να τον χρησιμοποιεί και να τον παίρνει στις αποστολές. Οι γονείς του πλέον δεν είναι αρνητικοί για την παραμονή του γιού τους , από την στιγμή, που έμπρακτα βλέπουν, ότι η ομάδα το πιστεύει. Πριν από ενάμιση μήνα ήταν δεδομένη η αποχώρησή του και υπήρχε και πρόταση από την Μονακό. Τώρα φαίνεται πιθανή η ανατροπή και η παραμονή, αλλά μέχρι να υπάρχει κάτι οριστικό, για τίποτα δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι.

Και το θέμα του Αθανασακόπουλου, του νεαρού μέσου, που προέρχεται από τις Ακαδημίες είναι ανοιχτό, αφού οι συζητήσεις, που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ