ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει τους παίκτες του για προπόνηση μετά την Καθαρά Δευτέρα και έχει στρέψει την προσοχή του στον Ολυμπιακό.

Το θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Παναθηναϊκού, αφού το είχαν ανάγκη μετά από ένα δύσκολο δίμηνο. Οι "πράσινοι" είχαν ρεπό την Καθαρά Δευτέρα και οι περισσότεροι έκαναν κοντινές στην Αθήνα εκδρομές, έχοντας την ευκαιρία να περάσουν καλά και να ανεβάσουν και άλλο την ψυχολογία τους.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει... Ο Γιώργος Δώνης περιμένει την ομάδα σήμερα (12/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι των αιωνίων. Σίγουρα, οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και ο Δώνης θα εστιάσει στο τακτικό κομμάτι, αντί για το ψυχολογικό.

Ο Δώνης υπολογίζει τον Γιάννη Μπουζούκη για το κυριακάτικο (19/3) παιχνίδι, αφού ο νεαρός επιτελικός χαφ εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη, ο 50χρονος προπονητής περιμένει τις εξελίξεις με τον Φάνη Μαυρομάτη και τον Άντονι Μουνιέ. Ο Μαυρομάτης άρχισε συντηρητική αγωγή από την Κυριακή και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, ώστε να αγωνιστεί. Ο Μουνιέ θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης και οι συνεργάτες του θα καταστρώσουν το σχέδιο τους για το ντέρμπι. Το πρώτο δίλημμα είναι πως θα "χωρέσουν" τον Μπουζούκη στην ενδεκάδα, ενώ το μεγάλο αίνιγμα είναι πως θα κάνουν πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό χωρίς να ρισκάρουν την αμυντική ισορροπία. Αλλά, έχουν χρόνο για να πάρουν τις αποφάσεις τους...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ