ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Ινσούα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ινσούα, Παναθηναϊκός, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Εμάνουελ Ινσούα απέχει από τις προπονήσεις των πράσινων λόγω κάκωσης στο δάχτυλο και θα μπει σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού καθώς ο Εμάνουελ Ινσούα τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού του με αποτέλεσμα να μη μετέχει στις τελευταίες προπονήσεις των πράσινων. Ο Αργεντινός θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και πάλι από τη Δευτέρα στην Ολλανδία.

Το πρωί της Πέμπτης η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και ελεύθερο παιχνίδι, με τον Γιάννη Μπουζούκη να μετέχει κανονικά και τους Κουρμπέλη, Μακέντα, Καμπετσή, Τζαβίδα να απουσιάζουν αφού την ίδια ώρα έκαναν αιματολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, ακολούθως ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και έπειτα παιχνίδι με περιορισμούς.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του τριφυλλιού πραγματοποιήθηκε αγιασμός, παρουσία των μελών της πρώτης ομάδας, του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνου Μαυροκουκουλάκη, του αντιπροέδρου Λεωνίδα Μπουτσικάρη και στελεχών της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή οι πράσινοι θα έχουν ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενώ το Σάββατο υπάρχει και πάλι διπλή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ