ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανέωση για τρεις στο φινάλε

Παναθηναϊκός: Ανανέωση για τρεις στο φινάλε

Με τη λήξη του πρωταθλήματος, οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης είναι οι πρώτοι που θα κληθούν για να συζητήσουν για το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

Μία παράμετρος που δεν επηρεάζει την αδειοδότηση, αλλά σχετίζεται άμεσα μαζί της, είναι η επέκταση των συμβολαίων των Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής, ώστε να μάθει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Για τον "μνημονιακό" Παναθηναϊκό είναι αναγκαίο να διατηρήσει τον ελληνικό "κορμό" του, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών λήγουν τον Ιούνιο του 2020 και ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να τα επεκτείνει με παράλληλα αύξηση των αποδοχών τους.

Ασφαλώς, ο Νταμπίζας έχει σχηματοποιήσει στη σκέψη του τις προτάσεις που θα καταθέσει στους Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Αλλά, επειδή θέλει να είναι καλυμμένος στο 100%, τους έχει ζητήσει να κάνουν λίγη υπομονή και σύντομα θα συζητήσουν με νούμερα και λεπτομέρειες.

Οι τρεις προαναφερόμενοι δεν είναι οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο έως το 2020. Όμως, είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα κληθούν για συζητήσεις. Ο Νταμπίζας έχει και το "ok" του Αλαφούζου για τα ποσά που θα προσφέρει, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατανοεί ότι το πλάνο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί χωρίς τη διατήρηση της ελληνικής βάσης.

Το θετικό για τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού είναι ότι οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θέλουν να μείνουν, αφού συνδέουν την ποδοσφαιρική εξέλιξη τους. Άρα, η επιτυχής έκβαση της αδειοδότησης θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την παραμονή τριών σημαντικών μονάδων για το "αύριο" του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ