ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ βάζουν δύο εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ βάζουν δύο εκατ. ευρώ

Το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε ότι θα πάρει χρήματα για τις ανάγκες του από τον Γιάννη Αλαφούζο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τις πληρωμές στους πιστωτές, έρχεται η ώρα να δοθούν χρήματα και για τις εσωτερικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος υποδέχτηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν για τις εκκρεμότητες.

Ο Αλαφούζος έδωσε χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στους παίκτες και για την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζομένους. Επιπλέον, τέθηκαν προτεραιότητες για τις οφειλές που υπάρχουν, αφού έχουν συσσωρευτεί αρκετές υποθέσεις και μερικές κρίνονται πιο επείγουσες και πρέπει να τακτοποιηθούν.

Συνολικά, ο Αλαφούζος αναμένεται να διαθέσει στην ΠΑΕ περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστε να συνεχιστεί η οικονομική ομαλότητα. Ο Νοέμβριος θεωρείται πιο "βατός" μήνας, αφού η διοίκηση θα εισπράξει σημαντικά προγραμματισμένα έσοδα, ενώ δεν υπάρχει δόση συμβολαίου για την ομάδα.

ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο θα προέλθουν από τον Αλαφούζο. Εκτός από τον μεγαλομέτοχο, μέχρι στιγμής κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να συμμετάσχει στην τρέχουσα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ή η Pan Asia δεν θα αναμειχθούν επίσημα στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, από το περιβάλλον του Αλαφούζου επιβεβαιώνουν ότι ο Πιεμπονγκσάντ έστειλε το πρώτο έμβασμα και το ποσό θα χρησιμοποιηθεί άμεσα για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού. Οι ίδιες "πηγές" διευκρινίζουν ότι σε πρώτη φάση, ο Πιεμπονγκσάντ θα καταθέσει 1 εκατομμύριο ευρώ στους λογαριασμούς του εφοπλιστή και αυτός θα το διοχετεύσει στην ΠΑΕ. Αυτό προβλέπει η συμφωνία τους και όχι την απ' ευθείας συμμετοχή του Ταϊλανδού στην τρέχουσα ΑΜΚ, η οποία "κλείνει" τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ