ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις δόσεις

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις δόσεις
Αλαφούζος EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε τη χρηματοδότηση για την κάλυψη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για τον Οκτώβριο. Θα πάρει σειρά και η ομάδα για τη δόση του συμβολαίου των παικτών.

Οι πρώτες πληρωμές του Οκτωβρίου άρχισαν στον Παναθηναϊκό. Έστω και προς το τέλος του μήνα, ο Γιάννης Αλαφούζος φάνηκε συνεπής στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και οι διακανονισμοί για τα χρέη τηρούνται.

Από τη Δευτέρα (22/10), ποδοσφαιριστές και πιστωτές στους οποίους οφείλονται χρήματα, διαπιστώνουν κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Πρόκειται κυρίως για μικρά ποσά, που ωστόσο αν αθροιστούν όλα μαζί καταλήγουν σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο.

Ασφαλώς, δεν έχουν ξεχρεωθεί οι πάντες. Ωστόσο, οι συνεργάτες του Αλαφούζου ρυθμίζουν καθημερινά αρκετές εκκρεμότητες και σκοπεύουν στο επόμενο δεκαήμερο να μην αφήσουν καμία ανοιχτή υπόθεση. Κάτι που είναι εφικτό εφόσον διαθέτουν τα σχετικά κεφάλαια.

Είναι προφανές ότι δεν έχουν πληρωθεί όλοι όσοι στους οποίους η ΠΑΕ χρωστάει. Όμως, ο Αλαφούζος έχει αρχίσει τη χρηματοδότηση και αυτό είναι σημαντικό, γιατί ακόμα δεν έχει επανέρθει το αίσθημα της ασφάλειας μετά τα περσινά φαινόμενα.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει ενημέρωση από τον Αλαφούζο για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα διαθέσει το απαιτούμενο ποσό, αλλά ακόμα δεν έχει καθορίσει την ημερομηνία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ