ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Το δίλημμα του Δώνη για τη διάταξη κρίνει τα πρόσωπα της ενδεκάδας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έχει δίλημμα για το αν θα παρατάξει με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ και ανάλογα με το πλάνο που θα επιλέξει θα ξεκαθαρίσει και η αρχική ενδεκάδα.

Όπως και την περασμένη εβδομάδα, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, έτσι και στην διάρκεια αυτής, πριν το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης δεν άνοιξε τα πλάνα του.

Αντίθετα και πάλι δούλεψε σε αρκετά συστήματα θέλοντας να κρατήσει όσο μπορεί μακριά από το φως της δημοσιότητας τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο τεχνικό να έχει ένα δίλημμα αναφορικά με το σύστημα με το οποίο θα παίξει το τριφύλλι έχοντας όμως αποκλείσει το 4-4-2 με το οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

Οπότε το δίλημμα έχει να κάνει με το αν οι πράσινοι θα αγωνιστούν με 4-2-3-1 ή με 3-4-2-1. Ανάλογα βέβαια με το σύστημα που θα επιλέξει ο Έλληνας προπονητής αυτό θα κρίνει και τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Πάντως και στα δυο συστήματα ο Έργκους Κάτσε διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Χρήστου Δώνη.

Στην πρώτη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα παίξει με Διούδη, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη ή Κάτσε, Μπουζούκη, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Αν όμως το τριφύλλι παίξει με τριάδα στην άμυνα, το πιο πιθανό σενάριο, τότε θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Πούγγουρας με τον Χατζηθεοδωρίδη να μένει εκτός.

Και η ενδεκάδα θα είναι η εξής Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης ή Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ