ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πολύ μεγάλο πρόβλημα αν βγούμε τέταρτοι"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες που έπαιξαν και ζήτησε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Οι απουσίες και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός δεν πτοούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τόνισε ότι θα εξαντληθούν τα περιθώρια για κάτι καλό.

Ο προπονητής του τριφυλλιού έδειξε ότι ήθελε πιο πολλά στο δημιουργικό κομμάτι και έθεσε τη νίκη ως το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα για την Τετάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Είχαμε διάθεση και θέληση, αλλά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Κάναμε πολλά λάθη χωρίς λόγο και δεν δημιουργήσαμε όσο θα θέλαμε. Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα, να έχουμε προβλήματα, αλλά εάν στεκόμαστε σε αυτά δεν θα πάμε μπροστά.

Όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να κάνουν περισσότερα στο γήπεδο. Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε προβλήματα, δημιουργικά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Πιθανόν θα έχουμε και άλλα προβλήματα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και να νικήσουμε την Τετάρτη».

Εφόσον επιβληθεί η αφαίρεση βαθμών, τότε ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία του πιο νωρίς και θα δώσει έναν ακόμα προκριματικό γύρο στο Europa League. Πόσο μεγάλο πρόβλημα σας δημιουργεί αυτό;
«Πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι μία κατάσταση που θα μας δυσκολέψει. Ειδικά γιατί εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε πρόβλημα. Ακόμα, μαθηματικά μπορούμε να περάσουμε κάποια ομάδα, οπότε για την Τετάρτη πρέπει να ξεκουραστούμε για να δώσουμε το 100%. Δεν είναι καλό να αρχίζεις τόσο νωρίς, όμως να είστε σίγουροι ότι θα τη βρούμε τη λύση».

* Κόπηκαν 5.318 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 30.180 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ